Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #15322 este adevarat

2014-01-07 20:54

#15301: Ai dreptate Fota. Asta care tot posteaza pe aici si te provoaca, dupa vorba (colegule ... si "cu capu inghietat") este imbecilul cu vrejii in cap, sofero-sudor la Transporturi - prezentat si in pozele anterioare alaturi de tambalagiu)  si chiar ca este "PROASTA SATREI TIGANULUI". A inceput iar sa posteze de cand Fota s-a facut baiat cuminte (pentru asta felicitari lui Fota si te rog sa crezi ca nu se merita) si nu-i mai injura asa cum merita.
Asta este ofticat pe Diculoiu ca a fost uns la PDL ca vicepresedinte iar el cu state vechi in PDL, lipitor de afise si participant la mesele de la vila dintre meri a ramas doar lipitor si lipitoare in PDL.
Asta este mentalitatea acestui individ:
- a fost la PDL in vremea lui Gutau iar cand acesta a avut probleme a inceput sa-l injure pe "hotul" de Gutau - omul care-l omenise si-l pusese la masa lui;
- a venit Gutau si s-a inscris in UNPR - ghioca ... hop si el alaruri de Gutau (acum nu mai era "hotul" de Gutau):
- s-a retras Gutau din UNPR si ... s-a retras si parazitul;
- a vazut ca iar este rost de un os de ros in PDL ... hop si ghioca in PDL si la masa de la vila din meri alaturi de Romeo Radulescu si Jurcan;
- a inceput "razmerita" la Oltchim si ghioca care fusese omenit de Jurcan ... hop la gatul lui Jurcan intr-o emisiune a Valeriei Tanase fiindca de el era colegule cu toti ... Chitoiu, Vulpescu, Spiru, Talpasanu.
Asta-i INDIVIDUL, o scursura de om!