Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

S. MAX

/ #12861 Oltchim a ajuns in situatia jenanta sa se roage la banci pentru 15 milioane de euro

2013-12-01 16:05

  1. "S-a ajuns in situatia in care Oltchim, o companie care a dezvoltat o cifra de afaceri de 1 miliard de euro, sa ajunga in situatia jenanta sa se roage pentru 15 milioane euro. Nu poti sa pui semnul egal intre un SRL al carui proprietar are preocupare sa tepuiasca si o companie mare care dovedeste ca are solutii si clientela". http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-16095656-ministrul-economiei-oltchim-ajuns-situatia-jenanta-roage-banci-pentru-15-milioane-euro.htm

Comentarii articol Hotnews: http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-16095656-ministrul-economiei-oltchim-ajuns-situatia-jenanta-roage-banci-pentru-15-milioane-euro.htm

1. A cui e cumva vina? (Vineri, 29 noiembrie 2013, 11:13)
danutz68 [utilizator] Nu cumva a guvernantilor si a managementului promovat de toate guvernele? Pacat de oamenii care lucreaza acolo. Eu as fi schimbat de mult managementul cu unul privat, dar deh, interesele sunt altele.

2. Bancile d-le ministru nu vor sa finanteze capusele (Vineri, 29 noiembrie 2013, 12:03)
fane_grija [utilizator] Faceti curat in hotia sustinuta politic care capuseaza combinatul, nu mai aruncati pisica in curtea bancilor.
Nici bancile si nici cetateanul roman nu sunt obligati sa cotizeze catre grupul infractional organizat care-si face mendrele in combinat sub parinteasca dumneavoastra grija.

3. Alt geniu de ministru (Vineri, 29 noiembrie 2013, 12:07)
titirica [utilizator] "Nu poti sa pui semnul egal intre un SRL al carui proprietar are preocupare sa tepuiasca si o companie mare care dovedeste ca are solutii si clientela"
Pai de o companie de stat cu management care stie doar sa tepuiasca ce pare ai, dle ministru?
Plus, unde sunt vinovatii care au adus Oltchim in starea asta???
Sa nu mai zic de faptul ca dle ministru ati jignit mediul privat pe care il reprezentati cu astfel de declaratie!
deci, alt competent....

4. pai (Vineri, 29 noiembrie 2013, 12:13)
Xorciser [utilizator]
Bancile fac ce vor cu banii nu?
Nu e chestie ca Oltchim nu ar fi buna pt credit, dar poate bancile pot da banii in alta parte cu randament mai bun si risc mai mic.

5. Dle Ministru (Vineri, 29 noiembrie 2013, 12:31)
Dan D. [utilizator] Dle Ministru, dar investitori straini mai cautam? Poate ii interesam pe chinezi ca tot sint in zona si cei doi PM vad ca se inteleg foarte bine vad.

6. nesimtire (Vineri, 29 noiembrie 2013, 14:45)
eugeniu2001 [utilizator]
citat:
. nu poti sa pui semnul egal intre un srl al carui proprietar are preocupare sa tepuiasca si o companie mare care dovedeste ca are solutii si clientela", a spus gerea. vezi in text ce raspunde bogdan olteanu, viceguvernator bnr
noi tinem tara asta cu cele mai mari dari si nesimtitii care fura pe fata se plang ca nu le mai dau bancile bani
bravo romania

7. Pe ce pamint traiesti Dle ministru ???? (Vineri, 29 noiembrie 2013, 20:43)
andreesanu [utilizator]
Nu stii ce-i aia economie de piata ???.
Cind exista alta companie romaneasca privata cu profil similr Oltchim ,cum poti veni sa ceri bani in numele guvernului de la banci pentru a concura neloial pe acceeasi piata !!!
Oltchimul a fost pus pe chituci de capusele politice, toti l-ati muls. Gafele lui Nastase le-ati uitat ???, nu el a vindut Arpechimul, nu nastase a lasat Oltchimul la mina OMV ???. Azi politica de viata sau moarte a Oltchimului se face la Viena, iar daca habar n-ai , nu trebuia sa te bagi.