Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Justitiarul

/ #12570 SA NU UITAM CE INSEAMNA "victoria"!

2013-11-29 18:07

#12564: SIND VICTORIA -


http://stareanatiunii.com/oltchim-fata-si-reversul-partea-2.html
Sindicatul «Victoria», infiintat de curand, este un sindicat fantoma. Liderul acestui sindicat se lauda ca este prietenul Administratorului juridic Piperea (mare boss national la firmele de recuperare a datoriilor), mare mason si ahtiat dupa bani si Putere, zic tot cei de la Sindicatul Liber Oltchim, ca sa-i intarate pe membrii oportunisti ai Sindicatului «Victoria».

S-a auzit ca are chiar ambitii politice puternice. Este criticat si pentru ca a facut angajari in plina insolventa (angajari speciale?) si mai ales pentru ca da afara oameni. «Victoria» este un sindicat mascat. In realitate, prin liderul respectiv, Guvernul are un reprezentant pe platforma, care are rolul precis de «goarna» si de a mai calma «spiritele». Toate minciunile Guvernului sunt aprobate, distribuite in conferinte de presa si sustinute cu argumente. De aproape doi ani, le tot promit oamenilor ca: ori ca bancile vor finanta capitalul de lucru atat de necesar (50 mil.euro) pentru ca Oltchim sa-si poata mari capacitatea de productie.

Dar a mai aflat, de curand, din presa: «masa credala» (suma datoriilor, pe detalii, pe creditor, a Oltchimului), dupa 9 luni de insolventa nu se cunoaste. Sunt tot felul de contestatii in instanta si, practic, Adunarea Generala a Creditorilor, manevrata, sustinea cineva de la sindicat, de reprezentantul guvernului (avas) nu a luat nici o hotarare care sa determine alcatuirea unui Plan de Reorganizare al Oltchimului, atat de necesar. Nimeni nu stie care ne va fi soarta. Ne-am saturat de declaratiile lor mincinoase, se gandea Gheorghe, de meciul lor, meciul dintre liderii de sindicat (se judeca in instanta), de impotent parlamentarilor din acest judet, care sunt «momaii» in Parlament si in fata Guvernului , pe tema Oltchim.

 

http://www.voceavalcii.ro/201303064565/Cernev-vuvuzeaua-PCC.html
DIVERSIUNE. În aceste vremuri tulburi, angajații de la Oltchim, chiar dacă sunt supărați și au spectrul șiomajului deasupra capului, trebuie să judece limpede și să nu se lase manipulați de indivizi care- și urmăresc în primul rând interesul lor personal, iar mai apoi fac jocurile unora care vor să pună mâna pe Oltchim degeaba. Corneliu Cernev este cel mai periculos personaj de la Oltchim, pentru că, prin intermediul lui, PCC controlează o parte dintre salariați și vor să-i coopteze și pe ceilalți. Nu trebuie să ne imaginăm că Cernev este inteligent, că nu e cazul, el este doar o marionetă în mâna celor care fac, cu adevărat, jocurile pentru a cumpăra Oltchim la preț de nimic. Oare cei de la SRI și SIE șitiu ce face Cernev? O întrebare legitimă la care nu așteptăm neapărat un răspuns, însă măcar dacă s-ar rezolva ceva, am fi mulțumiți. Nu facem parte din categoria celor care strigă " Nu ne vindem țara" , însă, în cazul Oltchim, lucrurile încep să se așeze astfel încât PCC-ul să aibă drum liber către a pune mâna pe combinat nici măcar ieftin, ci pe degeaba.