Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR


Musafir

/ #1224

2013-09-13 19:18

Stafia lui Hitler, bantuie pe unii


Daca tot faceti o crima colectiva eu propun sa mai adaugati o categorie la eutanasiere-pensionarii.Argumente : neglijenta sau si mai rau , absenta bunicii de langa copii si muscatura sau nu a maidanezului au dus la moartea copilului- deci eutanasiati aceste categorii din care fac parte. Apoi sa treceti la aurolaci, boschetari, pedofili, soferi betivani, violatori, cersetori, toate aceste categorii sunt un pericol adevarat , deci eutanasiati-i si pe ei .

-Politicienii , bogatii si marii hoti ai Romaniei sunt de rasa, deci sunt exceptati deoarece nu-i intalnim pe strazi -sunt tot timpul in limuzinele lor de lux sau in vilele lor.

Asemanari ale categoriei de pensionari cu cea a maidanezilor

-Sunt prea multi….nu sunt bani…nu conteaza ca banii de pensii le-au fost furati
-Umbla pe strazi bolnavi , flamanzi , nespalati, unii senili, deci nu poti sti ce reactii pot avea.
-Sunt flamanzi si formeaza « haite », se calca in picioare, calca peste cadavre cand politicienii le arunca cate o punga de malai sau faina.
-Azilele sunt pline, nu au conditii si oricum mor cu zile pentru ca mancarea le este furata, iar medicamente nu sunt (intai ii eutanasiem pe acestia sa eliberam locurile)
-Sa se mai construiasca alte azile, pai de unde bani ?
-Politicienii se plang ca nu sunt bani de pensii si incearca sa rezolve problema in mod cinic si criminal scotandu-i din sistem .
-Daca ar fi avut un trai decent , normal dupa o viata de munca, ar fi adoptat si ei un catel dar asa…catelul incearca sa ii adopte pe ei insotindu-i noaptea si aparandu-i in timp ce saracii nostri pensionari mai cauta pe la containere cate o bucata de paine pe care nu uita sa o imparta cu prietenul sau .

Domnul Presedinte incepuse sa puna in practica acest proiect, dar finalizarea lui ii revine, ca de obicei, partenerului sau de coabitare premierul Ponta - aceiasi politicieni, aceeasi politica, aceleasi metode, ce-i drept intr-o Romanie « civilizata », ca tot este… doar la moda « europeana » .