Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR

Liviu C.

/ #488 DA ferm pentru eutanasiere

2013-09-08 09:07

Vreau sa fie clar pentru toata lumea: EUTANASIEREA este SINGURA solutie in prezent.

De asemenea, celor care afirma ca moartea nu este o solutie le spun ca MOARTEA este intotdeauna O solutie ... insa doar ultima dintr-un lung sir de variante.

Situatia prezenta pare sa ne arate ca noi, ca popor, prin "oamenii" pe care i-am ales sa ne reprezinte, suntem incapabili sa punem in aplicare alte solutii mai "umane".

De aceea, raspund "musafirului" #25 ca EUTANASIEREA este in prezent singura solutie. Daca el/ea ar fi fost in locul parintilor acelui copil, pana acum era cu mitraliera pe toti cainii maidanezi. Deja este prea tarziu pentru discutii filozofice despre vinovatii reali, morali sau despre pedepsele pentru violatori, talhari, ucigasi etc. Aceea este o alta problema, la fel de reala si urgenta. Dar nu trebuie sa le amestecam. Tot aici afirm ca normal AR FI sa ne putem duce copii intr-un parc sau chiar sa se joace in fata casei fara sa ne facem griji ca in 10 secunde cainii ii vor devora. De aceea traim intr-o societate civilizata, umana, europeana. Nu in jungla. Strazile ar trebui sa fie sigure. E adevarat, sigure si libere inclusiv de violatori, talhari, ucigasi. Sa le luam insa pe rand.

Deocamdata, haideti sa luam cainii de pe drumuri, Chiar daca asta inseamna EUTANASIEREA celor agresivi. Si cei care protesteaza, VA ROG, asumati-va real solutia adoptarii cainilor. Nu mai cereti ca banii pe care ii platim cu totii sa mearga la intretinerea cainilor in loc sa mearga la educatie, sanatate si ajutorarea OAMENILOR aflati in situatii limita.

Daca nu ar suna patetic, v-as spune: RUSINE! Ei, uite ca deja am spus-o.Vreau sa fie clar pentru toata lumea: EUTANASIEREA este singura solutie in prezent.