Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR

Sanda

/ #289 NU ACEASTA ESTE SOLUTIA

2013-09-06 15:00


DA este o tragedie ceea ce s-a intamplat cu acest copilas, nu merita o astfel de soarta nici el si cu siguranta nici parintii nu meritau sa treaca prin asa ceva...dar oare adevaratii vinovati sunt chiar acei caini? Erau in curtea unei firme...erau acolo sa pazeasca acea curte...pentru asta primeau de mancare...asta era scopul lor acolo...copilul nestiutor si curios a intrat pe teritoriul pazit de ei...in aceasta situatie cine poarta de fapt vina??

Daca va mai amintiti, o tragedie similara s-a intamplat in urma cu aproximativ un an intr-un parc din sectorul 3, cand un alt biet copil si-a gasit sfârşitul inecat intr-o fantana arteziana...tot datorita "atentiei deosebite" pe care i-a acordat-o bunica http://www.reporterntv.ro/stire/o-fetita-de-doi-ani-s-a-inecat-intr-o-fantana-arteziana-din-capitala ...diferenta e ca atunci nu s-a putut da vina pe apa din fantana ca a ucis copilul...acum s-au niste tapi ispasitori..niste caini la fel de nevinovati ca si bietul copil...trist dar...asta e Romanica noastra si tare ma tem ca nu se va schimba niciodata. .

Incetati cu instigarea la violenta asupra animalelor nevinovate! Nu aceasta este solutia...oricati caini s-ar eutanasia si oricati altii ar fi ucisi de oamenii inveninati cu dorinta asta tampita de razbunare, maidanezii nu vor disparea niciodata pana nu se va stopa abandonul!! Pana nu vor fi aspru pedepsiti cei care isi lasa catelele sa faca pui iar apoi ii abandoneaza pe la periferii, cei care se muta si "uita" sa isi mai ia si patrupezii cu ei...cei care renoveaza in casa si isi dau seama ca animalutul lor "nu se mai potriveste cu decorul"...pana atunci nu vor disparea maidanezii oricat de multi ati ucide!!