Petitie publica impotriva parteneriatului civil homosexual


Musafir

/ #12 legatura clara dintre homosexualitate si pedofilie

2013-09-02 06:19

articol despre legatura clara dintre homosexualitate si pedofilie

http://adevarul.ro/international/europa/der-spiegel-istoria-aliantei-socante-miscarea-gay-pedofili-germania-anilor-80-1_5220ca67c7b855ff562bddd0/index.html


<<În anii 80, grupurile de activişti pentru drepturile homosexualilor din Germania au format o alianţă cu pedofilii, militând pentru legalizarea sexului cu minori. Este o perioadă neagră pentru comunitatea gay, despre care puţini au curajul să vorbească astăzi, anunţă publicaţia germană Der Spiegel.


In iulie 1981, revista pro-gay „Rosa Flieder“ publica un interviu cu Olaf Stüben, unul dintre cei mai cunoscuţi pedofili din Germania de la acea vreme, care scria pentru ziarul de stânga, Die Tageszeitung. Stüben milita deschis pentru acceptarea pedofiliei drept un lucru sănătos şi moral.

Pedofilul a fost întrebat dacă este acceptabil ca adulţii să întreţină raporturi sexuale cu copii şi tineri. Stüben a răspuns detaliat despre partide de sex cu băieţei şi declara că a venit vremea ca atingerea copiilor să nu mai fie un lucru tabu. „Inocenţa copiilor este o invenţie a lumii burgheze de la începuturile capitalismului“, susţinea Stüben.

Dar interviul din revista Rosa Fielder nu era o raritate. Din contră, în anii 70 şi 80, multe publicaţii pro-gay promovau deschis sexul cu copii, publicând chiar şi poze cu băieţei dezbrăcaţi. Revista „Don“ a prezentat cinci reportaje cu experienţele unor bărbaţi pedofili. Titlul era „Nu suntem violatori de copii!“.>>