S.O.S. familia!


Musafir

/ #1226 Re: Re:

2013-08-26 19:41

#1221: Cătălin M. - Re:

Foarte buna observatia. Am constatat ca lucrurile se inrautatesc de la an la an. Incitati din atatea directii - in principal mass-media si divertismentul cu toate ramurile, sau mai bine zis tentaculele lor, oamenii petrec prea mult timp rasucind pe toate partile (existente sau inchipuite) notiunea de sex, odinioara atat de clara si fireasca. Spun prea mult pentru ca e o atentie disproportionata acordata  unui lucru ce isi are locul si timpul lui, are un rost limitat in viata cotidiana. Confuziile legate de ''nepotrivire sexuala'' si alte inventii ale vremurilor noastre duc la infidelitate, nefericire, frustrari, despartiri... Duc de fapt la o lipsa de intelegere intre barbati si femei, care parca s-au instrainat mai mult ca niciodata, atat de complicata a devenit problema asta a compatibilitatii.

Stateam recent sa observ ce se intampla pe un forum destul de popular: in vreme ce acum 3-4 ani existau multe discutii pe teme filosofice, religioase, istorice, acum aspectele ce par sa  preocupe majoritatea graviteaza in jurul compatibilitatii, seductiei si sexului. Lucruri odinioara naturale, cum ar fi comunicarea intre femei si barbati, au ajuns dileme a caror rezolvare o cautam in Cosmopolitan. Suntem zapaciti cand un om e amabil, pentru ca imediat presupunem ca vrea sex, la fel cand cineva ne priveste in ochi sau ne zambeste. Cel mai nevinovat gest a ajuns sa fie interpretabi; ne transformam intr-o lume de obsedati si de paranoici.

Asa-zisa comunitate LGBT e nedespartita de sexologie (de la Kinsey citire), de ideea ca sexualitatea trebuie studiata pentru a ''o imbunatati''. Nu stiu daca din cauza teoriilor lui Freud, unii au ajuns sa creada ca toate impulsurile, sentimentele si dorintele noastre au un substrat sexual pe care nu il constientizam. Poate asa a ajuns dna Antonita Fonari (activista LGBT din Republica Moldova) sa sustina intr-o emisiune ProTv ca oamenii sunt rasisti (''dau cu pietre dupa rromi), violenti cu nevestele si copiii si discrimineaza persoanele afectate de HIV/SIDA ... pentru ca nu au avut parte de educatie sexuala, sa isi inteleaga si ei sexualitatea si sa se bucure de ea. Cu alte cuvinte, sunt niste frustrati si toate relele societatii pot fi indreptate prin minunea numita educatie sexuala. Am o veste pentru dumneaei - oamenii s-au prins si singuri cum functioneaza gonadele; dovada este faptul ca suntem de atata vreme pe aceasta planeta.

Pentru ca au tot interesul sa corupa si sa semene confuzie, activistii LGBT indeamna tot timpul oamenii de orice varsta sa isi ''examineze sexualitatea'', asa incat unii au ajuns, bietii de ei, sa isi puna problema daca au contacte sexuale suficient de des (oare sunt normali sau trebuie sa faca un efort mai mare?), in pozitiile optime, in atmosfera optima etc etc. Ba unii stau cu orele si analizeaza daca le-a placut, nefiind siguri ca experienta lor a indeplinit lista kilometrica de criterii din cutare carte sau revista. Iar cand in cuplu lucrurile par sa mearga mai slab, prima reactie este ''poate nu il / o mai satisfac, poate vrea altceva, poate ne trebuie ''ceva nou''... Asta se numeste imbecilizare, cand omul e facut sa creada ca are nevoie de analize peste analize intr-un aspect complet firesc.

In cazul copiilor, asemenea confuzii sunt mult mai grave si tocmai asta urmaresc acesti oameni, sa faca prozeliti.

 

 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...