S.O.S. familia!

Ovi

/ #913

2013-08-22 20:13

Relatie animalica? Ati citit ce am scris despre o familie gay "normala"? Sau, daca ati citit, ati inteles? Credeti ca eu nu pot iubi la fel de mult o persoana ca si dumneavoasta? Singura diferenta este ca eu v-oi iubi un barbat, iar dumneavoastra o femeie. Dar sa nu credeti ca intr-o relatie homosexuala totul se invarte in jurul sexului. Exista, adevarat si uscaciuni, dar acestea sunt umane, apar si la heterosexuali, nu numai la noi. Obsedati sexuali, nimfomane, promiscuitate, lista tinde spre infinit.

Eu, sincer, nu sunt de parere ca o familia poate primi acest statut numai dupa vizita unui preot si o ceremonie religioasa. Eu sunt de parere ca o familie este o familie atat timp cat doua persoane se iubesc. Si acesta este cel mai divin sentiment.

Poate daca politica ar fi corecta si am avea partide care sa respecte ideologiile politice, adica sa stim clar, partid socialist: sustine egalitatea intre oameni, deschide granitele pentru imigranti, este internationalist, este progresist, doreste secularizarea, apara minoritatea gay. Partid de dreapta: este conservator, sustine o societate ierarhicizata, apara religia si biserica, este nationalist si pastrator al traditilor, vede lumea ca fiind decadenta in starea ei actuala samd. Daca am avea astfel de partide, care sa stim clar ca atunci cand o sa il votam ei o sa respecte ideologia, fiti siguri ca nu o sa fie nevoie de astfel de parade.

Dar sincer, va pot spune eu ca nu dupa statutul de sot si sot ci dupa faptul ca ei pot fi vazuti in fata legii ca formand o familie. Ca sunt 2 jumatati al unui intreg. Iar acest drept, sincer, mi se pare important, fiindca legal, una e sa fi vazut doar ca un coleg de apartament si alta ca partener de viata. Daca va deranjeaza, nu nimiti acest act casatorie, nimiti-o parteneriat. Nu ii numitit soti, numitii parteneri si gata povestea.

Si sincer, nu mi se pare condamnarea corecta de orice fel ar fi ea. Dar, sa discutam de comportamentul deviant. As dori, de dragul discutiei sa... rotunjim, ca sa spun asa comportamentele celor doua mari diviziuni ale sexualitatii umane. Nu bagam in seama stereotipurile, ci ne referim la niste cupluri normale.

Dumneavoastra aveti o sotie, eu am un partener. Amandoi ne iubim partenerii de viata. Fiecare dintre noi isi duce viata cam in aceleasi tipare. Dormit-Lucru-Ajuns acasa-Relaxat (mers in oras, sau prin parc, sau chiar si in fata televizorului, fiecare stie si face ceea ce il face sa se simta bine)-Dormit. Pai, la iesirea in oras, dumneavoastra sunteti cel care isi va putea tine sotia de mana, sa o sarutati, in timp ce eu va trebui sa adopt o atitudine glaciala fata de partenerul meu, de frica sa nu fim vorbiti pe la spate, huliti, injurati sau altele poate si mai rele.

Daca se ajunge la sex, fie cel penetrativ, fie cel nepenetrativ, aici va prebui sa va spun sa nu va luati dupa stereotipuri si-sau filme porno. Nu toti homosexualii fac sex penetrativ si sa va spun sincer, inca ma lupt sa ma accept asa cum sunt, dar ma sperie ideea sexului penetrativ...
Pai, momentan, nu gasesc nimic deviant aici. Sa mergem mai departe, poate e vorba ca al meu e partener, nu sotie. Si cred ca marea cearta a inceput deoarece unii se simt atrasi de barbati (si nu ma refer doar sexuala, fiindca se pot forma legaturi la fel de puternice ca intr-o relatie hetero) cand relatia care produce copii este cea heterosexuala.

Si asa ajungem la intrebarea, de ce sunt unii homo, altii bi, altii asexuali si cei mai multi hetero. Sincer sa va spun, nu stiu, nu stim, nu se stie clar nimic. Exista "enspe" teorii care zic ca e vina unei mame prea posesive si a unit tata distant, sau e genetic, sau e mediul de vina... Adevarul este ca momentan acestea sunt doar niste teorii. Pana nu vom afla clar cum functioneaza ADN-ul si creierul uman, nu putem stii, dar putem emite ipoteze. Si sincer, de vreme ce homosexualitatea a existat din imemorial, la fel ca si heterosexualitatea, pe baza unor ipoteze, nu mi se pare prea corect sa fie numita comportament deviant. Acum, daca ne referim la aparitia copiilor, adevarat, intr-o relatie gay, ai ai ce fecunda ca sa apara un copil, dar sa o numesti boala din cauza asta mi se pare la fel de aberant cum e sa numesti un cuplu hetero care nu vrea sa aiba copii/nu poate avea copii ca fiind bolnav.

EDIT: Si sincer, daca privim lucrurile dpdv sociologic, e normal ca intr-o societate mai dezvoltata sa existe iluzia ca sunt mai multi homosexuali. Fiindca dezvoltarea tehnologica a dus la dezghetarea mintii oamenilor si s-a ajuns, mi se pare mie mai usor la principiul findamental al Crestinismului si anume iubirea aproapelui, adica toleranta. Astfel, intr-o societate toleranta oamenii au mai mult curaj sa spuna cine sunt, ce simt samd, decat intr-o societate in care iti este frica sa misti in front. De aceea ni se pare acum ca asistam la "invazia gay". Incercati sa comparati Romania cu Iranul. Va spun eu, nu o sa gasiti mai multi gay in Romania sau SUA decat in Iran, procentul va fi tot acelasi 7-10%, diferenta e ca in Iran le va fi frica sa spuna cine sunt, fiindca ii asteapta spanzuratoarea. Cautati acel scandal in care mulahii au spanzurat doi adolescenti de 17-18 ani fiindca erau gay. Cand ONU a sarit pe ei cu drepturile omului, imediat au observat autoritatile iraniene ca ei nu erau gay, ci defapt au violat o minora de 13 ani...ma lasi...

 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...