S.O.S. familia!

Daniela Popescu

/ #835 Re: Re: Catre acel "domn" A.

2013-08-21 20:40

#827: A. - Re: Catre acel "domn" A.

 

Si eu te-as ruga inainte sa folosesti astfel de expresii de genul "citeste si taci" sa intelegi ca modul de argumentare: "nu-mi place ce ai scris, deci iti sugerez sa taci" nu imi este de nicio satisfactie mie. Ergo nu am nicio argumentare sa-ti dau decat sa-ti spun sa taci si asa ca asta am sa fac, adica "ad hominem", asta faci tu acuma. Esti penibil zau asa si prin ce scrii si cu toate citatele si link-urile tale. Numai la astea te raportezi oare, oare esti capabil de o argumentare fara ghilimelele de rigoare? Ma intreb totusi daca ai fost vreodata intr-o familie de homosexuali, daca ai luat vreodata contact cu ei, daca ai schimbat doua vorbe. Sunt foarte curioasa. Din ultimele 30 si ceva de pagini in care ti-ai manifestat comportamentul homofob, rezulta clar ca nu! Ca astfel daca era asa, vedeam totusi o deschidere la minte din partea ta si puteam purta niste conversatii cu subiect si predicat, argumentat si bine stabilit! Dar vad ca nuuuuu, cand esti inchistat in propriile ganduri si pareri, e greu sa mai deschizi acea cutie catre alte subiecte. Pacat!

 

Iar catre dna Dana, tot ce pot sa zic este atat: apelul la repetitie (argumentum ad nauseam): repetarea unui argument invalid in speranta ca in final va fi acceptat.

Cam asta faci tu acuma. Daca la inceput erai oarecum coerenta, acuma bati aceeasi toaca over and over, fara sa aduci nimic nou, nimic concret.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...