S.O.S. familia!


Musafir

/ #834 Confuzii peste confuzii

2013-08-21 20:22

Nu pot sa nu remarc (aproape razand) un lucru care ar trebui sa dea de gandit - crestinii, la nivelul imaginii, au ajuns o minge de fotbal folosita de ''echipa'' de extrema dreapta si cea de extrema stanga. Rad nu pentru ca ar fi ceva simpatic in asta ci pentru ca nimeni nu isi da seama de situatia ridicola. Pe scurt, au ajuns proiectia inamicului imaginar pentru ambele tabere. Daca cei care ii ataca ar sta sa se gandeasca doua secunde, si-ar da seama ca nu fac parte nici dintr-una nici din cealalta.

Neo-marxistii portretizeaza crestinii drept fascisti, neo-nazisti, din dorinta de a ii demoniza si a induce ideea ca sunt periculosi, ca incita la ura si la violenta, ba chiar la crima. Am o veste pentru ei: neo-nazistii, adica national-socialistii, sunt Darwinisti pur sange (ca si neo-marxistii de altfel), prin definitie opunandu-se ideii ca exista Dumnezeu si imbratisand evolutionismul.

Neo-nazistii pe de alta parte ii acuza pe crestini ca sunt hippioti, egalitaristi, deci de stanga. Da, pe bune. Iar daca ne referim la neo-legionari, oricat ar incerca site-urile si materialele lor sa ii asocieze cu crestinismul, ei sunt de fapt tot national-socialisti vopsiti in culori mai acceptabile (m-am convins de asta discutand cu unii dintre ei; pentru a activa intr-un mediu de genul trebuie neaparat sa fii rasist; daca esti impotriva rasismului, unii te injura grosolan; crestinii nu au ce cauta acolo). Poate nu toti sunt asa, dar suficient de multi. BOR s-a prins de asta de asemenea si i-a criticat, de pilda, pe cei de la Noua Dreapta. Nu am inteles atunci de ce, dar acum inteleg perfect.

De fapt, national-socialistii si neo-marxistii, Darwinisti fiind cu totii, se aseamana in gandire, intrucat considera omul un simplu animal. Ei doar pun accentul pe parti diferite ale vietii si comportamentului animal, pe care si le insusesc. Diferenta intre un activist LGBT si un skinhead este ca primul se erijeaza in animal erbivor (pasnic), care nu vrea decat sa se... intr-o veselie cu turma lui, iar celalalt in carnivor (cautand sa ajunga cat mai sus in lantul trofic prin vanarea si sacrificarea altora mai slabi). Insa de la Darwinism pleaca toti.

Crestinismul e cu totul altceva.






Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...