Petitieonline.com

Vrem descalificarea bunicii!(MPFM)

Va multumesc

Musafir#1 Jan 29, 2014, 19:44
Nu cred in rezultatul voturilor, sunt sigura ca o protejati pe aceasta vrajitoare pentru ca aceasta emisiune s-a transformat in circ, este inadmisibil sa nu luati nici o masura in privinta acestei femei !Vrem descalificarea !
Musafir#2 Jan 30, 2014, 07:18

maria

nu mai exista maniere in acea casa, ce pretentii sa ai la acesti tineri daca o femeie de 60 de ani se comporta in felul asta (vezi cum se chinuie sa planga, ii intoarce spatele Mirelei, e de o lipsa de bun simt iesita din comun) nu inteleg de ce face atata taraboi cu curatenia, spalatul, daca se baga 2-3 rufe la spalat , eu am bagat si o bluza si nu s-a stricat masina si o am de 7 ani, asa ca staff ul ar trebui sa i-a atitudine, dar se promoveaza educatia proasta, apoi acele mame sunt cu baietii sa aive grije de ei nu de ceilalti concurenti, ma rog sunt multe de spus, iar nu inteleg o chestie concurentii trebuie sa stea numai in paturi la giugiuleli? pai in viata de zi cu zi nu stai numai in pat?

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.