Stop poluarii orasului Ploiesti!
În acest sens
reclami degeaba
am sunat la dispeceratul primăriei 0244984, degeaba. Mesaje la garda de mediu. Idem. Mesaje sms la deputata votata. Nimic. Ce naiba ne facem? Eu mi in casa noapte de noapte. Oare si au propus sa ne extermine?
Am chemat pompierii, am crezut ca avem scurgeri de gaze
Inca locuiam la parinti in Mihai Bravu. Acum cativa ani am simtit miros puternic de gaze intr-o noapte pe balcon. Avem o teava de gaze care trece pe acolo. Mirosul era atat de puternic incat mi-a fost frica sa aprind tigarea. Am chemat pompierii. Pana au ajuns, mirosul s-a disipat, probabil au pe cineva care ii anunta la asemenea apeluri si inceteaza poluarea excesiva. Norocul meu a fost ca pe scara blocului inca mirosea a gaze, nu se aeriseste la fel de usor. Altfel cred ca luam si o amenda.
Lucru amuzant.. sau nu.. cu pompierii a venit si un individ de la gaze, suparat ca l-am trezit la ora 2. Ma intreaba:
- de cand locuiesti in Mihai Bravu?
- De peste 20 ani.
- Si nu stii ca asa miroase aici?
Am avut si multe alte nopti in care m-au trezit fie mirosul puternic fie zgomotul puternic.
Nu dormiți fapte nu vorbe
Haideți să ieșim în stradă să ne unim o dată pt sănătatea noastră și a copiilor noștri...nu o să reușim nimic dacă ne rezumam doar la câteva mesaje pe internet.
Constitutia Romaniei prevede:
"ARTICOLUL 35
(1) Statul recunoaşte dreptul oricărei persoane la un mediu înconjurător sănătos şi echilibrat ecologic.
(2) Statul asigură cadrul legislativ pentru exercitarea acestui drept.
(3) Persoanele fizice şi juridice au îndatorirea de a proteja şi a ameliora mediul înconjurător. "
| This discussion has been closed. |