Spune NU betonării parcului IOR!
Parcari cu pomisori
Este inadmisibil ca au pus pomisori pe spatiile de parcare din jurul parcului IOR, limitand astfel parcarea. Nu inteleg de ce sa pui pomi langa parc...
Lasati PARCUL I.O.R. in pace! Daca NATURA nu e, NIMIC NU E...!
Nu mai aveti niciun pic de credibilitate, de morala ce sa mai zicem, nici nu cunoasteti definitia cuvântului.
Tot onor primarul sect 3, Negoita, ne construieste langa fostul cinematograf Gloria, o fantana arteziana (oare pentru ce ne trebuie!!?? Mai bine renovau cinematograful care era util si il faceau special pentru copii!!!), cu aproapre 2 milioane de euro!!! Dumnezeule!!
Transformatii cinema Gloria ,pe care se pune praful, in sala polivalenta.
Ne-am saturat sa fim ignorati, noi l-am ales.
Respectati legea, spatiul verde si dorinta cetatenilor, opriti acest proiect inutil!
Taranule imbecil de Negoitza, sa o betonezi pe mata in groapa, idiotule!!!!!!!!
Sa va arda focul cu tot cu PSD-ul vostru de hoti si de nemernici. Evident , impreuna cu toti imbecilii care va voteaza(vezi pensionarii carora le canta matele de foame si pe care ii strangi la Rin sa le dai paine cu unt).Si mai sunt si altii aici.
Ne ajunge odata si odata cutitul la os si venim sa va luam in furci asa cum meritati, ca sa scapam odata definitiv de ciuma asta rosie care nu mai crapa odata.
Avem nevoie de spatii verzi nu de betonarea spatiilor verzi! Comisia Europeana a lansat procedura de infringement impotriva Romaniei pentru ca in Bucuresti nivelul de poluare depaseste limitele acceptabile si afecteaza sanatatea oamenilor, iar primarul Robert Negoita vrea sa betoneze o bucata de parc. Constructia respectiva se poate face in alt loc. Parcul trebuie sa ramana parc!
Sa iesim toti in parc si protestam. Doar asa se mai poate face ceva.
Suntem inconjurati de prea mult beton .
Doresc sa traiesc intr-un sector plin de verdeata.
Avem nevoie si de cultura .
Sunt foarte multe cladiri care se darama peste noi (mai ales cele vechi) care asteapta sa fie puse in valoare si unde se pot amenaja sali de spectacole(exemplu pozitiv ,,CASA ELIAD'').
Mari Nedelcu
Se se reamenajeze la Gloria ca acolo e nevoie de infrumusetarea zonei si exista si acces direct. Nu furati dreptul copiilor de a alerga in parc!
Calin
Este foarte important sa mediatizam monstruozitatea! Eu am reusit sa conving oameni sa voteze si sper sa conving si mai multi sa vina pe 22 pe dealul mare! Daca fiecare dintre cei care am semnat aici aducem inca 2 -3 persoane, putem fi O FORTA sa il oprim pe Negoita din avalansa de distrugeri!!!
| This discussion has been closed. |
VREM COPACI PLANTATI IN PAMINT, NU IN HARDAIE.
VREM CHELTUIREA BANILOR CU RESPOSABILITATE FATA DE PREZENT SI VIITOR!