Spune NU betonării parcului IOR!
Se pare ca vrea sa experimentez pe pielea lui ce a patit Ponta
Eu zic sa ii spunem lui Negoita ca daca nu retrage proiectul cu sala de sport plus celelalte de betonare a spatiilor verzi va deveni istorie. Se pare ca nu a inteles ce a patit sau urmeaza sa pateasca Ponta. Dispretul fata de oameni se plateste. Dar asa se intampla cand a fost votat un cocalar la primarie.
NUUUUU SI IAR NUUUUUUU!!
Cu banii pentru acest proiect se putea achizitiona terenul din zona Titan, care a fost retrocedat, si redat parcului, nu lasat in paragina cum este acum.
Trebuie oprita aceasta actiune de betonare a sectorului 3:
-in parcul IOR
-bordurile de pe bulevarde
-bordurile de beton de jumatate de metru care incep sa apara in jurul blocurilor, etc.
Dar in locul cinema-ului Gloria de ce nu face sala multifunctionala? Ne-am saturat de cladiri construite intre blocuri si mall-uri care ocupa ultimul spatiul verde, de borduri de juma de metru, de garduri uriase specifice puscariilor. Acum ni se ia si parcul??? Negoita face pe agentul imobiliar, cine se crede mizerabilul asta de primar? Ala este terenul tuturor cetatenilor, nu proprietatea lui Robertino Imobilis. O sa cazi sobolane, precum Ponta!
Banii respectivi pot fi investiti in moduri mult mai utile pt locuitorii sectorului 3.
NU !!
Chiar ma gandeam cat o sa mai dureze sa se-apuce de treaba, de cand am vazut faza cu "retrocedat" de pe timpul lui Videanu. Astia din PSD chiar nu vad ca sunt pe duca? Trebuie sa mergem cat mai multi si sa strigam peste tot, la fel cum a fost si la vot. Astia chiar cred ca pot sa faca tot ce vor..
Da, avand in vedere ca DOMNUL PRIMAR, a fost crescut si educat in cultul ADVENTIST, cred ca ar fi bine sa cereti si parerea acestor FRATI
| This discussion has been closed. |