Sa facem o lege pentru Max, cainele erou
Eroii au dreptul sa traiasca. Nu fi-ti caini cu ei.
mda
poate acum vad jurnalistii nostri cat de multi romani sunt impotriva uciderii cainilor si cer pedepsirea cruzimilor fata de animale. poate va treziti cu totii la realitate acum, in ultima clipa. desi ma indoiesc. tot din cauza mass-mediei corupte am ajuns si la acest caz de cruzime fata de un patriot patruped.
Re:
Si in acelasi timp, ajutati cei care adopta. Unii oameni sacrifica tot ce au ca sa ingrijeasca animalele adoptate si pe ei nu ii ajuta absolut nimeni. E un aspect pe care toata lumea il omite.
Aşa cum consider că este trebuie abrogată legea care prevede omorârea câinilor comunitari: este inumană, abuzivă, ruşinoasă pentru o ţară europeană şi a creat o mafie atroce-ca şi cea a retrocedărilor-care se înfruptă din banii noştri fără să le ceară numeni socoteală, căci nu-i aşa câinii nu pot vorbi.
Inainte de 1989 ei aveau grade si drepturi ca orice angajat, inclusiv la pensionare. Acuma dupa 1989, niste generali poate sau tras caimacul, adica banii acestori caini in solda lor.
Animalele sunt fiinte, nu lucruri de care te poti debarasa atunci cand nu mai ai nevoie. Nu este vorba numai de sensibilitate aici, ci de responsabilitate. Iar eu cred ca neasumarea responsabilitatii fata de aceste fiinte nu semnifica atat lipsa de importanta pe care o au ele in "societatea civilizata" in care cu totii pretindem ca vrem sa traim, cat o defectiune a caracterului si a puterii de judecata a omului.
Imi doresc ca aceasta petitie sa aiba cat mai multi sustinatori,si sa nu fie in zadar.
| This discussion has been closed. |