Sa facem o lege pentru Max, cainele erou
max
Doresc sa se faca Max cat mai repede bine si sa fie la felde bine cum a fost in naite te iubim Max .semnat Catalin
Max
Mai sunt inca 2 petitii cu subiectul Max. Se voteaza si acolo. Ar fi bine sa se anunte intr-un fel sau altul. Voturile se impart si e pacat. Pacat pentru un sufletel nevinovat si devotat.
Felicitari
Sunt Laura din Bucuresti, am un mare necaz in suflet, mi-am perdut in dimeata zilei de sambata, fata mea cu blana, din nefericire nu am putut sa fac mai mult, am adoptat-o acum 5 ani, de la o persoana varstnica, foarte bolnava, am dorit sa fie langa mine , sa-i ofer un camin, dar Mos Nicolae pentru mine, mi-a adus un necaz, mi-a luat fata. O sa fiu langa Max, felicitari pentru emisiune.
Am un caine care este sufletul meu. Si doresc sa fie in Romania data aceasta lege pentru viitorul acetsor animale care au fost de folos cu simturile lor specifice pe care noi nu vom reusi niciodata sa le apreciem la adevarata lor valoare. Dar mai mult e vorba de sufletul lor care va asigur ca e mult mai mare decat al muritorilor de rand.
| This discussion has been closed. |