Sa facem o lege pentru Max, cainele erou
SA FACEM O LEGE PENTRU MAX,CAINELE EROU
Viata CAINELUI EROU MAX valoreaza cat vietile tuturor oamenilor carora el le-a salvat vietile!
Se vede treaba ca pentru unii MAX este doar un caine,in timp ce pedofilii si violatorii de copii sunt considerati oameni [cu drept la viata si tratamente medicale!].STRIGATOR LA CER!!!
Dacă un caine isi respecta stapanul atunci acesta trebuie sa îi arate și el asemenea! Din păcate, omul profita de cele mai multe ori!
Ţăranii îşi considerau animalele din bătătură un fel de membri de familie. Cam aşa se purtau: le îngrijeau, vorbeau cu ele, plângeau când se îmbolnăveau şi mureau...Tâmpiţii le consideră "obiecte de inventar". Cât de prost (nu incult, nu neinstruit, prost de-a dreptul) poţi să fii ca să gândeşti aşa... Culmea şi atenţie!: ĂŞTIA NE CONDUC! PARLAMENTARUL "AUTO" NU E SINGUR! Proştii sunt mulţi şi sunt gregari. Şi, după ce că stau de ani mulţi cu mâinile (fiecare, cu amândouă; nu vă faceţi iluzii) în buzunarele noastre, acum vor să-şi "bage picioarele" (îmi pare rău, dar ca să te înţeleagă tâmpiţii, trebuie să te exprimi ca ei!) şi în sufletele noastre! Ce ar fi dacă, de acum, le-am spune tuturor proştilor, în faţă, că sunt proşti? Cel mult, am dispărea într-o perioadă de timp (ei sunt mai mulţi ca noi şi au reuşit să aibă şi putere!), dar asta se va întâmla şi dacă tăcem şi ne indignăm "în particular". Ce ziceţi?!
In general, poporul roman are un comportament fascist; o astfel de lege ii mai spala din pacate.
| This discussion has been closed. |