Sa facem o lege pentru Max, cainele erou
Nu e corect ca Max, un caine care a muncit in armata sa nu mai aiba drepturi dupa ce se imbolnaveste.I se cuvine hrana gratuita si asistenta medicala gratuita pentru restul vietii.Sunt foarte curioasa ce soarta au ceilalti caini din cadrul M.Ap.N. si M.A.I , eu nu cred ca acesta e singurul caz nefericit, nu m-as mira sa faca foamea pentru ca banii de hrana au fost...subtilizati.
Max eroul armatei
Deci nu imi vine sa cred ce citesc acuma, cum poti spune ca o fiinta vie este un bun fix cum? e inacceptabil asa ceva, trebuie facut ceva si cat mai repede, max are nevoie de tratament e un suflet. Legea trebuie schimbata. Max este un erou care si-a slujit amarata asta de tara iar cei din varful ei il arunca ca pe un obiect stricat. RUSINE RUSINE RUSINE! Multa sanatate Max si sa te faci bine!!! Cainele este cel mai devotat animal omului, la randul sau el trebuie ajutat, Mult noroc!
Vă invit să ciiti articolul din Vol.II din Presă militară dedicat câinilor militari.Cartea a fost scrisă înainte de problema lui Max și va apărea în ianuarie. Luminița Săndulache
ala"eroul"soldat care era pe tab la 1 dec acum 2 ani,cred ,cu max de ce nu l-a ingrijit?as fi vrut ca ala sa fie cel bolnav nu max.ce mizerii umane ,ce natie suntem mi-e rusine de tara asta de atrocitatiel care le fac oamenii fata de aceste vietati numite jignitor animale!
Totodată, toate bunurile imobile care au avut această destinație inițială, vor recăpăta de îndată funcția avută iar de buna funcționare a tuturor dispozițiilor prezentei legi se face direct răspunzător ministrul care va fi răspunzător numai în fața Parlamentului.
Iubiti animalele caci merita, au un suflet extraordinar si iubesc fara limite!
sunt iubitoare de animale, din fericire sunt si medic veterinar , nu stiu toata situatia lui clinica, dar sub un tratament adecvat acest caine, Max, poate sa mai traiasca inca cativa ani fericit, alaturi de o familie iubitoare, pentru ca merita toata dragostea din lume. cu mult drag si respect pentru tot ce faceti . te pup Max
Sper sa se intample si ceva de bine pentru aceste suflete oropsite, merita cu prisosinta.
Multa sanatate lui Max!
Semati aceste petitii pentru al sava pe Max de boala sa foarte grava la inima! Semnati petitia pentru max semnati semnati semnati merite tot binele ajutatil!
| This discussion has been closed. |
propunerea prezentă cu câinele erou pentru întreţinerea sa medicală şi pentru găzduirea lui la cineva.