Sa facem o lege pentru Max, cainele erou
Sarbatori fericite :)
max
Sincer ma impresionat situatia acestui caine-erou,,,nu este posibil ca in aceasta situatie ,cand are cel mai mult nevoie de afectiune si ingrijire sa fie abandonat de cei cu care a fost ,,partener,, in teatrele de operatiuni si cand a salvat multe vieti,,,,este de neinteles ce este asa de greu sa fie data o lege,o ordonanta ca acest suflet sa fie adoptat de acea familie cu,, inima de aur,, si sa ii fie platit tratamentul de catre Ministerul Apararii,MAX MERITA ACEST EFORT.,,,cat despre familia care l-a adoptat temporat sincere felicitari ptr.gestul facut si daca se va pute sa-l adopte definitiv ,iar armata sa plateasca costurile tratamentului,lui Max ii doresc viata lunga langa noii stapani.
Din nou: daca are o boala incurabila soarta lui ar fi fost aceeasi si inainte de 2013. De ce n-a fiert netul si inainte de 2013 pe vechea lege? Vechea lege cum era, cand vorbea de animale cu boli incurabile?
Ma bucura foarte, foarte mult demersul Dvs. Sper sa reusim in incercarea de a avea o legislatie corecta, civilizata, umana (si) in acest domeniu cat mai curand posibil. In aceasta seara va iscali si mama mea. Inca odata multumesc initiatorilor. Cu drag, Mihai Coroi
P.S. Si am uitat ce este mai important : Multa sanatate draga Max, sunt sigur ca totul va fi bine.
Am si eu un ciobanesc german, din dragoste pentru aceasta rasa am dorit sa semnez aceasta petitie. Imi doresc foarte mult sa se gaseasca o solutie pentru problemele de sanatate ale lui Max si al tuturor animalelor utilitare.
si devotat merita spijinul si afectiunea noastra
| This discussion has been closed. |
Daca boala pe care o are este incurabila atunci n-ar fi avut sanse nici pe vechea lege, cea care eutanasia animalele bolnave incurabil. Sunt curios insa cine ar fi zis ceva, pe vremea cand netul nu explodase inca.