Sa facem o lege pentru Max, cainele erou
Un erou este o fiinta care lupta pentru binele celor din juur si atunci când nu o mai poate face, noi cu totii suntem datori sa-i cinstim faptele, nu sa-l aruncam ca pe ceva inutil, lipsit de importanta.Oare noi, când procedan astfel, ne mai putem numi OAMENI?
Lege pentru Max, cainele erou.Din sumele enorme primite pentru armata ,sa fie prevazuta o cota parte si pentru animaelele,bunuri ale aceleasi armate.
Intampla apoi cu tine
Parerea mea e ca aceste animale pensionate pe caz de boala sau de varsta ar putea fi utile in cotinuare, daca nu in serviciu, ca animale de companie la persoanele cu dezabilitati, organizatii si asociatii care se ocupa cu recuperarea si ingrijirea personelor cu dezabilitati sau varstnice. Bineinteles ca statul sa aiba obligatia sa asigure asistenta medicala gratuita acestor animale donate si un ajutor material celor ce iau in ingrijire aceste animale.
Lasa ca au grade de colonei sau generali cu stele , bucatarii, flautistii, fotbalistii, tenisman-ii,si mai au pensii si asistenta medicala ,iar un condictor care si-a servit patria impreuna cu cainele "din dotare" nu numai ca nu primeste bani sa ingrijeasca de sanatatea camaradului sau, dar chiar i se interzice -se pare- sa adopte cainele dupa ce acesta iesa din evidentele armatei...
Domnilor ...care aveti puterea de decizie, cainele nu este o arma care la casare (scoaterea dinevidenta) trebuie distrusa si clar nu poate fi data soldatului care a avut-o in grija (a curatat-o, a uns-o, a rglat-o, cu alte cuvinte a facut-o folositoare ).
Fiecare fiinta de pe Pamant merita o sansa la viata mai ales cand acea fiinta a salvat vieti cu riscul propriei vieti.
| This discussion has been closed. |
Ieri cand am semnat petitia eram in stare de soc,tocmai imi murise prietenul si copilul TEDDY,a fost membrul familiei timp de 15 ani o luna si doua zile.Nu am stat o secunda pe ganduri cand am auzit ca putem face ceva pentru MAX,trebuie sa fim mandri in continuare cu acest erou,a salvat vieti.