Sa facem o lege pentru Max, cainele erou
Cat timp a fost "EROU" cainele Max a beneficiat de tratamentele lunare de protectie si de deparazitare interna si externa obligatorii pentru orice caine?
Cu dragă inimă ader la o astfel de inițiativă! Mă cam îndoi(esc) de rezultat. Aleșiiiiiiiii (indiferent de culoare politică)au atâta "treabă" încât nu se ocupă 'mnealor de chestii așa mărunte. Câteodată mă mai uit pe internet și îi văd în unele înregistrări de televiziune. Mi se face nene o greață când îi văd ce aere-și dau și cum se-mpăunează că-s "aleșii poporului". Probabil al popoului aș spune eu! Niște campioni ai ordonanțelor de urgență! Ei fac legi vezi-Doamne! Dacă vine un ordin să-i omoare pe toți cei care fac legi, apăi pe ei îi omoară degeaba săracii!
opriti genocidul cainilor comunitari, ei au dreptul sa traiasca, sunt fiinte cu sentimente iar singura lor vina este ca s-au nascut in tara asta barbara care se numeste ROMANIA. Noi, iubitorii de animale si de viata suntem la capatul puterilor, rusine sa le fie celor care s-au imbogatit trecand peste cadavre si sa tina cont ca exista KARMA,
Re: Foarte, foarte trist!
Trebuie sa iesiti public si sa spuneti prin ce treceti pentru ca ei sunt doar niste persoane in posturi si nu oameni responsabili.
Ati vazut ca si in cazul incidentului din Muntii Apuseni ca aveau alte treburi decat salvarea acelor oameni, care aveau nevoie urgenta de ajutor.
Nu avem ce face decat "sa-i deranjam".
E absolut o rusine nationala si in mod special o rusine si o pata morala pe armata romana sa trateze acesti ciini asa. Cazul acestui ciine , Max in particular ar trebui adus atentiei publice international. Poate asa autoritatile se vor misca mai repede.
Pentru MAX si multi ca el, o lege noua, este bine venita
| This discussion has been closed. |
tablagii
Cate un leu retinut din pensia fiecarui tablagiu cu un venit mai mare de 3000 de ron (si care a frecat fundu' pe scaun toata viata si nu a vazut fum de front) ar rezolva problema unui mileniu din viata lui Max