Sa facem o lege pentru Max, cainele erou
Horia
Statul trebuia sa asigure de la inceput, fara sa-i spuna cineva. Era o chestiune de bun simt, ..cand te folosesti de o fiinta, sa nu te C*CI pe ea, si s-o lasi dracului sa crape, dupa!!!!!!!!!!!!!
te iubesc max,...si as vrea sa te adoptez,...
MAX al meu e ca si fratele meu, poate chiar mai receptiv ca ... multi altii. Aaaa si mai e ceva, nu e traseist.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: M-am razgandit.
Asa-si cinsteste armata eroii? Bine ca-l ingrijeste femeia aceea ! O femeie poate sa faca ceia ce nu a putut s-au nu a vrut sa faca armata. Max, sa nu iei de la Basescu ! De la el sa ia alti ....caini....si catele..
Si 2.Armata si dl. Dobritoiu sunt de DREAPTA?
Atunci...ne scuzati!
nu mor caii cand vor cainii...dar nici cainii cand vor birocratii cu doi neuroni din armata...credeam ca in 25 de ani de la revolutie au disparut....m-am inselat
Mishu
Cat priveste ministrul (acel Dusa cu freza de ginere mort) , ce poti sa-i ceri ca el sa initieze un act normativ , cand omul se stie ca a fost un simplu impegat de gara prin Bistrita...
poate aplica și pentru alte situații.
Doamne ajută.
ma impresionat aceasta fiinta acei de la putere nui intereseaza decit de buzunarele lor sa fure cit mai mult
MAX si toate animalele - IN SERVICIU PENTRU STATUL ROMÄN - sînt angajati ai statului, presteaza serviciu pentru stat si ca atare "PROPRIETARII" acestor animale sa fie obligati sa faca asigurare medicala. La "PENSIONAREA LOR" sa li se atribue o pensie de întretinere.NU eutenasiere,....nemernicilor
| This discussion has been closed. |