Sa facem o lege pentru Max, cainele erou
Buna seara , normal acest caine ar fi trebuit sa fie asigurat .
Ar fi bine daca ar fi o lege macar pentru acesti caini care de fapt nu sunt caini de companie.
In tara unde locuesc acum 99 % din caini , indiferent daca sunt cu pedigree sau fara ,ei sunt asigurati in cazul in care se imbolnavesc . Se numeste Asigurare veterinara
Va multumesc Dana
Mi se pare inuman sa consideri un animal care lucreaza cot la cot cu un om sa fie doar un "bun de inventar" iar cand nu mai este bun sa fie dus la "casat". Cei care lucreaza cu animale dezvolta o relatie foarte stransa cu ele si astfel de despartiri produc traume ambelor parti. Este cel putin normal ca animalele care muncesc pentru noi sa aibe parte la "pensie" cel putin de adoptia de catre colegii cu care au lucrat o viata intreaga.
Pacat ca un caine cu asa renume si care a ajutat atat de mult armata romana este lasat sa moara. Noroc cu acea femeie inimoasa care are grija de Max. Rusine autoritatilor romane! A fost pacat ca nu a fost prezent la parada. Respect Max!!!
trebuie sa iubim animalele asa cum iubim copiii
Max.
Daca aceasta petitie va avea mai multe voturi decat petitia impotriva lui Basescu (inchisa ...) atunci cred ca merita sa traiesti in Romania.
da vreau sa faca o lege
De cele mai multe ori, ele ne redau zambetul si ne umple sufletul de bunatatea lor.Poate mai buni decat oamenii, loiali si fideli stapanului.
Max
Ca de obicei, romanii isi distrug valorile,chiar si ciinii de valoare,de ce nu ma mira?
Atat de multi oameni imi impartasesc parerea, si simt cu mandrie ca apartin acestei tari minunate. Bravo nenea Ursu.
| This discussion has been closed. |