Petitie pentru Anularea Pensiilor Speciale pentru parlamentari
Re:
Atâta vreme cât lor nu le pasa de țara noastra si popor nu văd de ce sa beneficieze de niște facilitați ,indiferent de natura lor, așa Că eu nu pot accepta ca niște ,,marionete'' sa beneficieze si după pensionare de, asemenea facilitați. Da as fi de acord, sa beneficieze de aceleași facilitați ca si copii noștri sa fie tratati cu aceeași moneda ,,cornul, laptele si acea ,,mizerabila'' alocație''. M-aș bucura tare sa văd, ca la aceste hotii s-ar unii, cât mai mulți români si nu numai doar la comentarii si discuții inutile ca de obicei, ci si la fapte . Curaj fraților si nu va înghesuiți, stați la rând civilizat si distribuiti cât puteți de mult fiindcă sigur sunt foarte mulți români care și-ar dori dar nu știu de aceasta petiție . SUCCES !
numai iesind in strada milioane de oameni putem schimba ceva in tara asta
M-am saturat :
- Stat de Drept(i)
- Aici sunt banii vostri
- Sa traiti bine
- Lucrul bine facut
- Coruptia Ucide
- Justitia (in)corecta si dreapta
Lozinci comuniste, in care prostii pun botul
Vreau programe concrete in care sa se vada ca si marea majoritate a romanilor care traiesc cinstit de pe o zi pe alta sa o duca mai bine, la modul concret nu lozincar. De 27 de ani "statul de drept(i)" a fost numai pt. cativa nemernici, talhari si tradatori. Asta pt. ca in toate parghiile de conducere, de la sefi si sefuti, sunt netrebnici plini de ura si venin impotriva oamenilor (basism). Aceasta tara se v-a duce de rapa, daca nu vine un Vlad Tepes sa elimine aceste gunoaie care au acaparat puterea (chiar si nealesi). Alegerea romanilor a fost si v-a fi o "hartie de sters la cur" asa v-a fi si dupa 11 decembrie 2016. Vorbim peste un an.
| This discussion has been closed. |