Petitie pentru Anularea Pensiilor Speciale pentru parlamentari
securitatea pînă nu este trasa pe linia moartă nu va fii bine.
le ma i dăm pensi speciale?
Altii lureaza pentru aceasta suma 40-50 ani dar cu greu si se poate ca primesc mai putin decit cei care n-au facut nimic 4 ani. Dupa mine nu este echitabil aceasta metoda folosite de parlamentari.
Sunt revoltat de AROGANȚA pe care nici nu se mai străduiesc să o ascundă, excepție făcând doar pre- și campaniile electorale, când dezbracă (sau cred ei asta!) blănurile de lup și le îmbracă (sau cred ei asta!) pe cele de miei, ascuțindu-şi glasul - ca în ,,Capra cu trei iezi", doar pentru a behăi neverosimil după voturile necesare unui nou mandat și ,,uitând", cu totul, că timp de 4 ani au mârâit și urlat la noi, că timp de 4 ani ne-au sfâșiat... Și încă ceva: teamă mi-e că exemplul cu lupii și mieii nu este cel mai bun - și asta pentru că este de natură a jigni atât lupii - superbii ,,sanitari" ai pădurilor carpatine, cât și puiuții Mioriței noastre naționale! Rușine, parlamentari, rușine!!!!!
Ce vor face cu pensiile speciale ?
DEOARECE PRIN INFAPTUIREA LOR, SE INCALCA CONSTITUTIA SI SFIDEAZA MILIOANE DE OAMENI AL ACESTEI TARI ,PRIN NECINSTEA LOR !
rizea filip
Sa il bage pe basescu la puscarie sa nu ma dea trumul de loc
| This discussion has been closed. |
Notiunea de " pensie speciala " ar trebui sa dispara . Diverse categorii sociale si profesionale au venituri f. f. diferite deci si contributivitatea ar trebui sa fie diferita si de aici sa rezulte pensii mai mari sau mai mici .
De ce ar fi un parlamentar sau un primar sau un judecator sau .... sauuu.... mai altfel decat un medic , un profesor , un economist ,un inginer , un fochist , un lacatus , etc ...