Petitie pentru Anularea Pensiilor Speciale pentru parlamentari
avem nevo
yo vrea ca parlamentari sa aibe pensi mare ca ne ajute tare multe cu ulei si apa ulei si apa ulei si apa pace bug mafia
yo vrea ca parlamentari sa aibe pensi mare ca ne ajute tare multe cu ulei si apa ulei si apa ulei si apa pace bug mafia
Mi se pare normal sa se voteze o lege prin care sa fie platiti cu ziua, ca si femeile de serviciu ( ele, totusi, fac ceva de banii pe care-i primesc!) Poate asa, macar nu ar mai chiuli! Ar dormi sau s-ar relaxa acolo, dand impresia ca fac ceva!
Nu pot sa zic " sa le fie rusine", pentru ca, oricum nu inteleg!
Pensiile speciale nu sint legale ...cu cit au contribuit acesti indivizi la fondul de pensii ?? IN FATA LEGII TOTI SINTEM EGALI !
yo vrea ca parlamentari sa aibe pensi mare ca ne ajute tare multe cu ulei si apa ulei si apa ulei si apa pace bug mafia deci eu nu semneste petitia asta
Pentru a face biluțe din nas, in parlament nu au nevoie de pensii speciale....din contra, propuneți sa fie benevola optarea unui politician la candidatura de parlamentar, cati ar mai sari sa-și depuna candidatura ??? Sa o faca benevol...fara ca acei ani sa se plateasca cu salarii exorbitante si cu avantaje de genul....plați de protocoale...etc. Sa fie un salar dublu cat cel minim pe economie...cati s-ar sacrifica pt.a face bine acestei țari ????
Salariul meu de functionar public redus in 2010 nu a mai fost marit, nu sunt bani
| This discussion has been closed. |