Petitie pentru Anularea Pensiilor Speciale pentru parlamentari
Sa le fie rușine atât parlamentarilor cat și Președintelui care a acceptat.
Ar fi mai bine să-și facă bagajele și sa plece.
Atâta nesimțire cred ca numai la clasa politica din România poți găsi
Am muncit 30 de ani in sectoare calde ( turnatorie ) ca sef de atelier si nu am pensia pe care o are un parlamentar dupa 4 ani de DORMIT in Parlamentul din Romania.
DNA-ul ar trebuii sa se sesizeze din oficiu pentru abuz in serviciu si atribuirea de pensii necuvenite
D-ule Presedinte , va place , suteti satisfacut de ceea ce ati aprobat?
Sa va fie rusine la toti cei implicati in aceasta magarie si mocirla specifica clasei politice romanesti .
V.D.
Deoarece părinții mei trăiesc cu o pensie de 1200ron/luna după 40 de ani de muncă în fabrica și nu-și permit să-și cumpere nici medicamente după plata utilităților, iar cireașă de pe tort e și faptul că au primit înștiințare de evacuare din locuință după legea retrocedărilor,in condițiile în care ei locuiesc în casă naționalizată în urma unui schimb de locuința.
| This discussion has been closed. |
Acordarea pensiilor speciale pentru parlamentari constituie un fapt inimaginabil, revoltator, incredibil si arata un dispret total fata de cetatenii acestei tari. Referendumul prin care natiunea solicita reducerea numarului parlamentarilor si o singura camera a fost tratat cu un trufas dispret. Domnilor parlamentari romani, ce natiune reprezentati in Parlamentul Romaniei, cine v-a trimis acolo si pentru ce? Pentru pensiile dumneavoastra si alte multiple avantaje?