Petitie pentru Anularea Pensiilor Speciale pentru parlamentari
anulareaaa pensilor specialeee
Nesimtireee putin spus din partea lor . Sunt copii saraci care traissc doar din alocatia de 84 de lei sunt oameni batrani care au muncit anii grei si poate nici 400 de lei nu au si ii dau pe medicamente . Cat mai vreti sa furatii? Nu va este rusine ca distrugeti toata tara asta ? Nu va este rusine ca ati vandut tot ce avea avceasta tara frumoasa si acum cumparati din alte tari . Nu va este rusine ca nu faceti nimic bun pentru aceasta tara .desi luati un salariuuu cat 10oameni care ei desi muncesc o luna intreaga. Voi ce faceti ? Va faceti pensi private va asigurati batranetea fyrati acum ca sa o duceti bine ..rusineeeeeee hotilorrrrr
Pensii speciale merita cei care au suferit cu adevarat in comunism!
Pentru ca eu am o pensie de boala si un ajutor de handicap adica 600 de lei pe luna si numai lemnele de iarna ma costa 3000 lei
După 40 de ani de muncă am 1400 lei pensie.De ce să aibă ei pensii speciale?Ce au făcut ei ,special,pentru asta.Au câştigat destul în timpul mandatelor ,au avut destule beneficii,şi-au făcut fiecare "porţia" din bunurile ţării.E nedrept ,legea e pentru unii mumă şi pentru alţii ciumă!
Cu stimă Luca Constantin - Dorohoi jud. Botosani
Pentru ca sunt calici si nesimtiti,la muncitori nu se gandesc.
Nerusinatii ne plătesc pe noi cu minimul pe economie si ei fura miliardele
| This discussion has been closed. |