Petitie pentru Anularea Pensiilor Speciale pentru parlamentari
Si ei au mancat din painea obtinuta cu greu pe camp de cei care au acum o pensie de mizerie.......................Va rog sa cocluzionati d-voastra.....!!!!!!!!!!!! Bunicul meu a muncit 30 de ani la colectiv( c.a.p) si are 380 ron pensie. Rusine sa va fie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu este drept ca niște oameni care au plătit ca să intre în Parlament și care NU FAC NIMIC pentru români să încaseze niște bani , degeaba. La muncă !!! Pe salariu minim pe economie dacă se poate, sau pe salariul pe care-l merită pentru efortul intelectual. Dar la intelect , stau foarte prost domnii parlamentari ,primari , consilieri
Si, NU!
Nu sunt de acord. Sunt cetatean roman, am suficienta scoala, muncesc suficient de mult, de suficient de multi ani, nu am beneficii la salariu, nici macar nu am un salariu decent. In conditiile in care se preconizeaza ca "eu - ca si generatie" sa nu am nici macar asigurata o pensie minima datorita lipsei locurilor de munca, nu a fortei de munca, parlamentarii si-au aprobat, FARA STIREA MEA, pensii speciale. Votez importiva acestui abuz si solicit totodata si scaderea numarului parlamntarilor, adica aplicarea rezultatului REFERENDUMULUI. In ce tara traim?
Pentru că mi se pare lipsit de un bun simţ elementar, ca un demnitar la acestei ţări, care a beneficiat de foarte multe facilităţi ( financiare şi nu numai) pe perioada mandatului său, să mai beneficieze şi de o pensie specială, în cuantum de 15.000 roni, în timp ce un pensionar cu o vechime în muncă de 40-45 de ani să aibă o pensie de 1.000-12.000 de roni. Ruşine să le fie !
Având la bază principiul "tu centrezi, tu dai cu capu", stimabilii noştri parlamentari şi-au votat aceste pensii speciale, deci au şi înscris. Şi culmea este că golul marcat este şi valabil, chiar dacă a fost înscris din poziţie "afară din joc". Consider că, cel puţin la acest moment, nu se impunea acordarea unor astfel de pensii, nemaipunând în discuţie şi criteriile avute în vedere la acordarea acestora. Este o sfidare la adresa contribuabilului român. Efectele acestei legi se vor vedea la următoarele alegeri când se va înregistra o inflaţie de candidaţi la titlul de parlamentar.
| This discussion has been closed. |