Petitie pentru Anularea Pensiilor Speciale pentru parlamentari
Fiindca pentru putinele initiative parlamentare pe care le au ,in cea mai mare parte numai in avantajul lor si a acolitilor lor, nu si-ar merita nici salariile si suplimentele de care beneficiaza. Cu atat mai mult nu -si merita pensii speciale. Marea majoritate (cca 90%) sunt niste trantori platiti bine, motiv pentru care se si lupta sa ajunga pe liste pe pozitii eligibile.Ar trebui inlaturati toti caci au nenorocit tara in cei 26 ani. Se mentin de atatia ani si nu se lasa plecati cu nici un chip. Sa le mai dam si pensii speciale, platite si muncite tot de noi cei exploatati? NU.
- Pt ca nu e corect fata de un om obișnuit care a muncit o viata întreaga si desi nu cred ca se va rezolva ceva eu sper """"" speranța moare ultima nu??
2 cred ca scutinul a fost controlat de oameni interesati
3 sa platit pentru a vota
Pensia trebuie platita in functie de cat ai contribuit la fondul de pensii. Parlamentarii nu-si merita nici salariile actuale, ce sa mai vorbim de pensii speciale!!
Pe durata mandatului, parlamentarii sa plateasca taxele (CASS etc.) pe venit (indemnizatia de parlamentar) si sa li se calculeze punctajul pe Legea unitara a pensiilor (263/2010), cf. principiului contributivitatii.
Legea 263/2010 este de fapt preluata din alte jurisdictii (nu este creatie juridica proprie), unde (Germania) este lege pentru toti! La noi, unde egalitatea in fata legii e doar "o fraza de dansii inventata", s-au legiferat faradelegile pensiilor speciale.
Tot poporul e de acord, dar nu si ei,parlamentarii.
Ce se obtine in urma acestor semnaturi? Devin dansii mai cu obrazul subtire si anuleaza legea cu pricina?
| This discussion has been closed. |