MĂRIŢI ALOCAŢIILE COPIILOR!
Re: Romania si restul lumii
#13: b4jc - Romania si restul lumii
alocatia in italia la un elev e de 130..euro maxim minimi poate fi si de 40 de euro acum depinde de veniturile parintilor daca e peste o mie ia 130 daca ea 600 de euro la luna poate lua si 80 de euro ,,de unde ai scos suma de 400 de euro nu stiu,,dar creca din burta :-) aaa apropo in italia ei alocatie la copil daca ai contract de munk daca nu nu ei nik ,,asa ca informativa mai bine decat sa zicetici minciunele la fel ca"miky mouse " de ponta :))
buna ziua am ajuns de rasu europei cu o alocatie asa mika D-MUNU BASESCU sau or care parlamentar ar puta trai din 42 de lei lor bani astea nu le ajung in tro zi sa supravietuieasca... pentru alocatie nu se gasesc fonduri da pentru ei in tot deauna ca le trebuie schimbat mobilieru la birouri ba ca ei stau cu chireie ca intrun apartament sa fie al lor nu le convine le place lux da ei stiu are cati oameni sunt amariti in tara asta si nu au ce pune pe masa in viata asta grea si plina de oameni corupti !!! vieata noasta a tuturor este un cosmar cu fie care secunda ce trece te gandesti in tot deanuna la ziua de maine oare maine am ce pune pe masa !!!!!!!!!!
Sustin marirea alocatiei copiilor din Romania de la 40 lei la 200 lei. Proiectul initiatorilor merita sustinut cu vehementa, iar Guvernul nu poate sa raspunda ca nu au bani de alocatii, ar fi o mare aberatie!Maidanezii nu au nici o vina,ca ìn Romania se fura ca-ncodru dar, cu speranta ca Deputatii vor vota in favoarea acestui proiect. Suntem rasul asa zisei Democratii Occidentale cu cele mai mici Pensii, Alocatii, Salarii, si cu cele mai mari preturi de la combustibil si pana la alimentatia de zi cu zi...(cobaiul) Europei. Rusine guvernantilor, Rusine celor care ìi voteaza.
Ma tot minunez, ce creier mic si ingust poti sa ai ca sa ajungi la concluzia ca 42 de lei pe luna ajung pentru a creste un copil . Ar trebui ca cei care au aprobat aceste sume sa fie pusi sa traiasca ei cu 42 de lei pe luna...
| This discussion has been closed. |