MAGISTRATII TREBUIE SA RASPUNDA PENTRU ERORILE JUDICIARE
Adevarul ne ajuta sa fim liberi
Ai gresit! Mi se pare normal sa platesti pentru asta!
Ar fi o intrare in NORMALITATE!
Toti ar trebuii să fim egali în faţa legii.Cine graşeşte trebuie să răspundă.
Am semnat pentru ca atunci cand un medic greseste...plateste ,insa nimic din ce a facut bun pana la greseala nu e luat in seama.Nu este nici-o scuza pentru o astfel de greseala pentru viata si sanatatea oamenilor,dar pentru un om nevinovat ce a ajuns datorita unei erori judiciare inchis , cine plateste....?
Cand ai o meserie de raspundere nu te joci cu asa ceva,dar cat de cinstit e cel ce greseste...?Pun premiza ca a facut-o intentionat.Normal e sa se faca cercetari si sa fie despagubit cel nevinovat.Nenorocirea e ca Justitia nu e legata la ochi pentru impartialitate,e o biata curva ce tine in unele cazuri cu cine da mai mult.Dece dispretuiesc avocatii...?Sunt tagma cea mai josnica ,avocatul fetei mele s-a dat cu buna inima (si nu degeaba) cu turcoaica ce trebuia sa plateasca salariile .Am platit o suma legala ,corecta cat a zis, cu chitanta si etc. si a tinut pe loc procesul spre a fugi din tara nemernica.Sunt unii care se vand si pe un pumn de margele.Asta este dreptatea in Romania. As da lege ca cei ce gresesc si se dovedeste ca au focut-o voit sa nu mai profeseze in veci.Nimeni nu este mai presus de lege.
Re:
MAGISTRATII CARE GRESESC CU SAU FARA INTENTIE SA-SI PLATEASCA INCOMPETENTELE !
ASA CUM SI NOI CETATENII PLATIM GRESELILE DIN TRAFIF , PENALIZARILE DE LA FISC , ETC.
VREM LEGI DREPTE PENTRU POPOR DAR SI GUVERNANTI ...FARA IMUNITATI .
CEEA CE VEDEM ACUM ....ASA SANT SI LEGILE CA SI LEGIUITORII . SA LE FIE RUSINE !
Sunt revoltat fata de respectarea intocmai a textelor legale de catre judecatori ai Judecatoriei sectorului 4 si de cei ai Tribunalului Bucuresti, care dupa parerea mea, formata intr-o cauza cu Politia Rutiera, sunt cel putin in complicitate cu aceasta. Dupa ce au pronuntat o hotarare cel putin dubioasa, nu au redactat-o nici dupa 90 zile. Fara aceasta redactare a hotararii nu poti face nici un alt demers legal. Deasemeni, sunt de parere ca trebuie sa raspunda in fata legii si politistul (militianul) care abuzeaza de drepturile cu care a fost investit si comite erori grave, erori de multe ori intentionate, in interpretarea legii.
| This discussion has been closed. |