MAGISTRATII TREBUIE SA RASPUNDA PENTRU ERORILE JUDICIARE
Cine greseste...PLATESTE !
Nu pentru asta a fost revolutie in '89 (sau ce o fi fost) caci securitatea de atunci.... era macorecta decat DNA ul de acum! Jur!
Imi doresc din suflet ca in tara mea fiecare cetatean,indiferent de functia pe care o ocupa sa plateasca pentru greselile comise !Se impune ca si magistratii sa poata fi trasi la raspundere pentru greselile facute,mai ales ca greselile lor nenorocesc oameni nevinovati !Vreau ca nimeni sa nu fie mai presus de lege !Poate ca asa vor fi mai responsabili si nu se vor mai lasa manipulati de politicienii de la varf !
sa raspunda pt ce fac prost!
Era timpul ca si judecatorii ,magistratii sa plateasca daca gresesc ca nu sunt Dumnezei.....Atatea procese fara rost doar pt ca le e lene sa cerceteze dosarele si sa dea o sentinta dreapta.Omul trebuie sa parcurga toate etapele si uneori nici atunci nu -si gaseste dreptatea.Halal justitie halal dreptate doar platim taxe enorme degeaba..... CINE GRESESTE >>>>PLATESTE DE CE NU AR FI VALABIL SI PT EI care au salarii enorme...?
semnez
eu
dezamagire
| This discussion has been closed. |
Tase Vanghelita
Cine o judeca si pe acesta d-na cate sentite false pe spagi au dat.fac parte din gasca macjdonilor cu retrocedarile,cu Hasotti si Baciu.