MAGISTRATII TREBUIE SA RASPUNDA PENTRU ERORILE JUDICIARE
Toti cei care gresesc, platesc deci si magistratii, adica judecatorii si asa-zisii magistrati, adica procurorii, trebuie sa plateasca daca isi fac meseria prost, din nestiinta, cu rea credinta, nepricepere sau coruptie! Asa, poate fiecare va fi mai atent si mai responsabil cand cerceteaza, solicita pedepse, judeca si dau sentinte care afecteaza soarta, viitorul si chiar viata unor semeni. Este nevoie urgenta ca romanii sa-si recastige increderea in justitia libera, independenta si mai ales, dreapta!!!
fara imunitate ! reintroducerea pedepsei cu moartea pt tradare subminare ec pedofilie viol crima trafic de droguri carne vie tentativa de crima viol ;trafic de influenta ;confiscarea intregii averi si lasati liberi- nu la parnaie pe banii mei-impscare pt furtul de bani din bugetul statului ;adica afaceri umflate cu statul! numa asa se va face curat ;si absolut toti sa justifice evrile ! ia uitati va tiganii au averi de lesini si sant someri ?iau si alocatii dela stat ajutoare etc si ei au mertane si viloace cu care ne fac de ras tara ! cdine le da aprobari la asa constructii de cacat?
pt magistrati la fel ei sant primii cARE NE FAC VIATA AMARA ;EU SANT DECLARAT MORT IN JUD OLT DE CATRE JUD ISTRATE ! MA CHINUI SA DEMONSTREZ CA SANT VIU SI NU SANT ISUS!
romania a platit miliarde pentru erori judiciare ,...unele voite , intentionate !!
Am pierdut o avere, mi-au distrus familia, mi-au macinat tineretea. Acum nu mai am putere sa ma judec alti 10 ani cu statul sa-mi obtin despagubirile de rigoare.
Si pentru ca magistratii, sub protectia "dumnezeirii" lor, au facut tot felul de porcarii, pentru care CEDO a condamnat Romania (adica pe noi) la plati grele.
| This discussion has been closed. |