Interzicerea fumatului în localuri
Re:
sati moara copilul in cancer fa idioato ce cauta copilu in bar bagamiasi pula in mormantu copilului tau si in hristosu matii !
Re:
iti put hainele a rahat ca mam cacat eu pe tine nespalatu pulii mele !
Re:
spalate fa jegoaso ca deaia puti datias sloboz intre dinti de taranca proasta
Acum dupa ce au votat legea si interzis fumatul in toate spatile inchise, s-au trezit si ei ca au comis un abuz si o prostie !!! Astia sunt parlamentarii nostri, voteaza fara sa gandeasca de aceea merge asa de prost tara asta condusa de spagari.
O lege corecta trebuia sa precizeze ca in localuri unde exista doua incaperi se pot face SALON PENTRU FUMATORI si SALON PENTRU NEFUMATORI. Aceasta lege era si pe timpul lui Ceausescu cand oamenii gandeau cu capul dar acum alesii nostri gandesc cu curul, din pacate. Bai tampitilor schimbati legea tampita votata de tampiti. Unde se pot amenaja doua spatii, pro fumat si anti fumat !!!
Re:
Свобода одного человека начинается там,где заканчивается свобода другого. Не будьте безразличны.. Сегодня они запрещают курить,завтра вода и свет по часам.
Re:
Eu zic ca ar trebui sa fii batut bine si sa ti se introduca cate o tigara aprinsa in fiecare orificiu al corpului tau.
| This discussion has been closed. |
Re:
#1: -
Sa va iau neamu in pula pana le iese fum de tigara pe nas .bag pula in legea voastra fumam unde vrea pula noastra saracilor bagamiasi pula im mormantu copiiilor vostri de zdrente !