Interzicerea fumatului în localuri
Este inadmisibil ca in anul 2015, nefumatorii sa fie o minoritate si sa nu aiba efectiv unde sa mearga intr-un spatiu public intrucat peste tot se fumeaza. In localurile unde in mod normal ar trebuii sa nu se fumeze, patronii permit acest lucru si atunci cand sunt intrebati de ce se fumeaza in zona de nefumatori, doar ridica din umeri. Asta in conditiile in care in toata Europa si nu numai aceasta lege este in vigoare si este aplicata inca de mult timp.
as vria o lege care sa amendeze firmele care lasa muncitori sa fumeze la locul de munca afectindui pe cei ne fumatori prin ai face fumatori pasivi
este absolut inaceptabil. De ani de zile asteptam legea sa interzica fumatul... degaba. practic sintem inchisi in casa sau sintem nevoiti sa suportam fumul...
Fumatul dauneaza atat fumatorilor dar si nefumatorilor ! De ce eu, nefumator, trebuie sa inhalez intrun loc public valurile de fum ale celor care nu se gandesc nici la propria sanatate si nici a celor din jur ? Aleg sa nu intru unde se fumeaza si sunt nevoit sa servesc masa in alta parte? De ce sa fiu pus pe drumuri pt oameni mai putzin educati? In tzari civilizate am fost intrebat daca se poate fuma in preajma mea! De ce sa permitem celor din jur sa ne faca rau ?
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |