Interzicerea fumatului în localuri
Sigur va doriti asa ceva?
Re:
Sint fumator, nu suflu fumul de tigare catre un nefumator, si mi se pare lipsa de respect si de bun simt ca cineva sa-mi impuna cum sa traiesc ori sa-mi ingradeasca drepturile.
Re: Re:
Fumatul nu este un drept garantat de lege si nu poti justfica o necesitate obiectiva pentru a fuma. In schimb in momentul in care fumezi in spatii publice tu ingradesti dreptul celorlalti la viata si la sanatate si la libera circulatie
Sunt de acord cu interzicerea fumatului in locuri publice . De cate ori ma duc la o plimbare prin parc,de exemplu, nu ma pot bucura de aerul curat deoarece e plin de fumatori si sunt nevoita sa inhalez rahatul lor de fum . Pe strada, aproape la fiecare pas, iti apare in fata cate un fumator . In majoritatea restaurantelor din tara nu poti sa savurezi cu placere mancarea din cauza fumatorilor care , dupa ce bine-mersi au terminat de mancat , isi aprind tigarea ! Atunci iti vine sa iti bagi p***la in toti si sa faci un masacru . In alte tari am vazut spatii amenajate pentru ei prin restaurante. Sunt ca niste custi din sticla , vitrine , inchisi acolo sa se "bucure" ei de fumul lor fara ca restul sa fie afectati. Arata jenant dar asta e realitatea .
Re: Sigur va doriti asa ceva?
#654: Dani - Sigur va doriti asa ceva?
Dani imi pare rau sa te informez. Sunt fumator si sunt in italia de 10 ani. Aici nu am vazut vre-o data sa se fumeze in cele mentionate de tine. Daca am chef sa fumez o tigare ies frumos afara, daca nu imi convine stau in casa si ma uit la tavan. Daca exista o lege, treb sa o respectam.iar daca vrem sa bem o bere cu prieteni nu o tigare ne impiedica sa nu o facem. Informeazate despre tarile din afara spania, franta, germania, italia si multe altele
Re: Re: Re:
in nici o tara civilizata din europa NU se fumeaza inautru. iar numarul fumatorilor ese egal. de ce la noi nu se pot respecta niste reguli?
Re:
pana acolo mai avem. sa incepem deja cu spatiile inchise. :) dup aia as sugera statiile de autobuz :D
| This discussion has been closed. |