Interzicerea fumatului în localuri
Un viciu ar trebui sa rămână o opțiune si nu o prioritate!
Re:
tocmai pentru ca si eu am fost fumatoare si fumam in spatiile publice de la noi, vreau ca fumatul sa fie interzis. de fiecare data cand am calatorit prin alte tari, era atat de simplu sa ies afara si sa fumez o tigara. fara sa ma intorc toata mirosind a bodega. acum nu mai fumez si de cand am nascut, am avut continuu nervi datprita faptului ca iarna nu pot frecventa diverse localuri cu copilasul pentru ca nu vreau sa-l expun fumului de tigara. de aceea imi doresc din adancul inimii ca legea sa fie adoptata. mai ales ca stiu foarte bine ca nu e mare lucru sa stai la masa cu prietenii si din cand in cand sa mai iesi afara pt o tigara
Ne inbolnavesc si pe noi
lll
Da sa fie localuri pentru fumatori si nefumatorii...si cel mai grav e ca accidentu sa declansat de la artifici nu de la tigari,(inca nam auzit localuri arse din cauza tigarilor ) Si cam era de stiut ca intrun loc atat de mic nu se da cu artificii,nimanui nui pasa pana nu se arde !! A cui e vina?
Sau sa se inchida toate cluburiile, stima pentru acel baiat de la bucuresti care si.a inchis clubu !! Si pentru siguranta voastra,nu mai mergeti clin club (BOLNAVILOR) cine va trimite ?
Pentru sănătate
Re: 1234
Stima, da...si pentru ca nu a platit taxe deloc de la deschidere si pana acum...stima pentru Expirat!!
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#521: gre - Re:
Da intru-n fel aveti dreptate ,ca sii indienii fumau .
Si cafeaua din Brazilia ?