Interzicerea fumatului în localuri
Nu este suficient sa avem reclame in mass-media in care sa promovam ca tutunul dauneaza grav sanatatii in conditiile in care nu constrangem prin lege interzicerea fumatului in orice spatiu public, indiferent de natura acestuia.
Suntem membrii ai UE si in toate tarile din UE fumatul a fost interzis in toate spatiile publice de mai multi ani; suntem codasii Europei si nu numai; si pe alte continente (Asia, America Latina, Africa) s-au luat in ultimii ani masuri severe pentru interzicerea fumatului in toate spatiile publice, inclusiv cele de alimentatie puvblica si agrement (restaurante, baruri, cluburi, cafenele etc.).
Guvernul Romaniei si toate insitutiile statului abilitate sa protejeze sanatatea populatiei trebuie sa ia masuri urgente pentru o legislatie demna pentru mileniul trei.
statul castiga f multi bani de pe urma taxelor pe tutun. o astfel de lege le-ar micsora veniturile din aceasta sursa si nu vor mai avea ce fura! asa ca vor amana cat mai mult aceasta lege!
Pentru ca mirosul ramas pe haine/corp/par de la fumul de tigara este urat.
Pentru ca nu vreau sa simt miros de fum atunci cand mananc
Pentru ca fumatul pasiv este la fel de periculos pentru a dezvolta unele afectiuni ca si cel activ
Pentru ca localurile cu locuri pentru nefumatori sunt pe cale de disparitie
Pentru ca mi se pare absolut normal sa se fumeze afara sau in propria locuinta si nu sa stau eu ca nefumator afara sau in propria locuinta ca sa ma feresc de fum.
Re:
Sunt fumător și am semnat petiția pentru a interzice fumatul în spații publice... Dar tu poți să iti dai foc :) să simțim și noi fumul :)
Este firesc ca fumatorii sa mearga in afara localurilor cand doresc sa fumeze, pana si in Bulgaria se respecta acest lucru
1) Nu doresc să fiu fumător pasiv;
2) Nu doresc să-mi pută hainele a fum de țigară;
3) Am grijă de sănătatea mea;
4) O țigară aprinsă e un potențial incendiu.
| This discussion has been closed. |