Interzicerea fumatului în localuri
Stupid
Nu are legatura tutunul cu intamplarea din colectiv. Gunoaiele ca tine care profita de chestii de astea pentru a face publicitate unei opinii tampite cu pretextul de empatie is una dintre marile probleme ale tarii asteia.
discriminare!!!!!!
stati sub un clopot de sticla ca sa nu patiti ceva si mai terminati cu campania de 3 lei
Ce legatura are fumatul cu toata nebunia care a fost acolo.Imi este scarba de tot rahatul de petitii imbecile.Nu va e rusine?Tara asta e formata din giboni.Cate cluburi au ars de la tigari ?Ati dat exemple de tari in care s-a interzis fumatul.Exista atatea si atatea tari civilizate unde se poate fuma.
Eu zic sa faceti si o petitie pentru prostie.
Renuntarea la fumat=Atingerea unui nivel superior de inteligenţă! cat de inteligent sa fii sa scrii asa ceva?
Pentru nefumatorii ce se ascund in spatele unei petitii de cacat le dau un citat:
Ți-ai dori uneori să fii canibal, nu atât din plăcerea de a-l devora pe cutare sau cutare, cât din aceea de a-l vomita."
Re:
exact ! La rândul meu sunt fumătoare si imi doresc sa nu se mai fumeze in locurile publice !!
#interzicereafumatului #colectiv
M-am lasat de fumat de 8 ani, dar familia mea fumeaza in continuare si ii respect pentru alegerile facute, nu judec pe nimeni, fiecare isi asuma. Semnez interzicerea fumatului in locurile publice pentru siguranta noastra a tuturor si pentru sanatatea noastra. Extrapoland acest eveniment, aceasta tragedie, se putea intampla oricui, oriunde! Dintre locurile pe care le frecventez in Bucuresti, nu am vazut nicaieri niciun un plan de evacuare, niciun extinctor si niciun local care sa puna accent pe siguranta consumatorului. In peste 85% dintre locatii nu este luat in calcul asumarea unui posibil risc de incendiu sau cutremur pentru evacuarea consumatorilor. Toate intrarile sunt mici, inghesuite, doar sa fie atractive dpdv comercial, dar nu si utile. Suntem si am fost inconstienti de pericolul la care ne-am expus pana acum, si imi doresc din toata inima sa schimbam ceva pentru noi toti! Nu cunosc nicio victima in acest tragic accident, dar am suferit si sufar pentru ceea ce s-a intamplat, tinand doliu pentru acesti tineri sacrificati. Este o lectie din care trebuie sa invatam si din care trebuie sa tragem invataturile, nu putem lasa sa treaca peste noi fara sa luam masuri pentru noi toti! Votam #interzicereafumatului #colectiv
Haideti sa fim macar pt o clipa destepti si inainte de a tasta ceva, sa gandim (pt cei care au inceput sa scrie ca fumatorii ar trebui impuscati, ca trebuie sa se semneze aceasta petitie pt a nu se mai repeta incidentul din 30.10-ancheta nu s-a terminat deci nu a iesit nimeni sa spuna ca din cauza tigarilor s-a intamplat ce s-a intamplat, nu stiu de unde ati dedus ca tigarile au fost motivul tragediei- si probabil ar mai fi cateva comentarii care nu isi aveau rostul)!
Si eu sunt FUMATOARE! Si uite ca desi fumez, imi doresc (asa cum isi doresc si alti fumatori) sa nu se mai fumeze in spatiile inchise pt ca inclusiv pt mine este neplacut sa ajung acasa si sa am hainele si parul pline de fum. Nu cred ca a patit cineva ceva daca a iesit pt 5-10min sa fumeze (iarna). Chiar daca iesi din ora in ora, tot nu patesti nimic.
| This discussion has been closed. |