Drumurile Bihorului - pericol public!
Am semnat aceasta petiție pentru ca circul pe aceste DN-uri, si mai plătim si taxa de drum pe ele.
Parintii mei locuiesc inca acolo, drumul pana la ei nu este unul usor...ci unul.plin de gropi si pericole de accidentare la fiecare KM. Este trist sa vezi aceasta zona fara posibilitate de dezvolatre din cauza infrastructurii proaste.
Din 2001 cand am venit in Oradea la Facultate drumul Biharea-Marghita este intr-o stare f proasta. S-au facut mici peticiri fara nici un sens....drumul trebui refacut in totalitate, cu stuctura noua , exact cum este drumul Oradea-Satu-Mare.
reparatiile care se fac in prezent ``sar``peste portiuni din traseu,cum ar fi in localitatea Salard si pe traseul Spinus-Poclusa de Barcau
Merg periodic la parintii mei de la Oradea la Suplacu de Barcau si este un chin sa feresc foarte multe gropi si denivelari.S-a intamplat ca denivelarea sa fie atat de inalta (nu am putut sa o evit) incat am avut probleme tehnice cu masina din aceasta cauza.
Daca mai e si iarna e GROAZNIC si e un CHIN sa sofezi pe acest drum.
Drum deplorabil la finele anului 2015...
In spre rusinea unor persoane din politica locala bihoreana,care puteau de mult sa rezolve aceasta problema.Marghita este orasul meu natal,dar chiar daca ar trebui sa semnez o petitie pt.un drum precum DN 19 Bsi E si ar fi in Constanta nu as sta pe ganduri.Sper sa reusiti!!!!
Felicitari initiatorului acestui proiect D-l deputat Merka Adrian!
Eu circul mai rar pe aceste drumuri,pt ca sunt plecat din tara,dar am semnat cu cel mai mare drag in speranta ca aceste semnaturi vor fi luate in seama,pt ca suntem bataie de joc si nu se mai poate asa ceva!Platim taxe si accize la fel ca toti cei care au drumuri bune,si nu se mai poate sa fim bataie de joc de atatia ani,in care doar se carpeste drumul in ultimul hal,ca iti vine sa razi desi este de plans cand ii vezi de multe ori cum arunca frezat in gropi si gata,lasa ma ca merge la prostii de romani,si alti se imbogatesc pe treaba asta
| This discussion has been closed. |