Dorim eliminarea posturilor de Parlamentari de Diaspora!!!
Interesul este particular si nu-i priveste si nu-i ajuta pe cei din strainatate.Ne mai si cheltuiesc foarte multi bani.
Dorim sa fim respectati, cel putin, indreptatiti si bine informati.
Va multumesc anticipat!
Nu v-ati luat tara inapoi? Nu v-ati ales presedintele, care acum v-o taiat craca cu ajutoarele sociale pe care vi le dadeau statele in care munceati? Spalati-va cu el pe cap....acum sunteti ca si noi? cand vi se spunea ca sasalaul e perfid, ca are tendinte de ss-ist poate gandeati ca suntem comunisti, ca ne vindem tara celor care fac pomeni, care protejeaza coruptia.....asta-i doar inceputul.....o sa va blestemati si gandul de a-l vota pe nazist!
in afara faptului ca niste domni s-au prezentat la biserica romaneasca inainte de alegeri,impartind calendare,pixuri si brelocuri cerand cu aplomb sa-i votam,nu stiu nimic de parlamentarii diasporei sau alti functionari asemanatori,care nu se ocupa cu nimic,nu folosesc nimanui,nu fac nimic constructiv pt cei din diaspora!!!!! stiu doar ca au niste lefuri nerusinate platite tot din banii celor din tara,pt ca aici,in italia,nimeni nu plateste nimic nici statului roman,nici politicienilor romani,nici ambasadelor sau consulatelor romane! cat despre modalitatea de votare_hai sa fim seriosi!!!!romanii din diaspora,manati ca oile de politicieni verosi si manipulati ca prostii,pretind sa li se respecte o multime de drepturi de catre tara pt care nu fac nimic,nu platesc nimic!!!! faptul ca trimit bani in tara,nu creste bugetul ci tot profitul marilor magazine,in practica banii se intorc de unde au plecat!!!!!
pretentii mari la fapte inexistente! ca sa nu mai spun ca marea majoritate e total rupta de realitatea romaneasca de acasa!!!!
Re: eseu: sunt de acord cu cele expuse de d-voastra,dar pot sa-mi sacrific viata aparind dreptul d-v
| This discussion has been closed. |