Demisia, Oprea! Încetați abuzul de coloane oficiale!
Intregas coalitie de guvernare face abuz de putere!
tuturor abuzurilor savarsite de cei care profita de functiilor lor!
Demisia,
participarea d-lui Oprea la un proiect de fluidizarea traficului in Bucuresti cu rezultate ptr toti participantii trafic ,
Asa lumea il va admira si il va sustine politic.
Acum situatia este trista ,abuziva ,plina de incrincenare,dar poate face armonie cu o demisie de onoare .
De ce nu au joburi in functi de conducere tineri si persoane ce au facut o facultate de stat sau una recunoscuta cu prestanta?? Care au studii in tara si in afara ca si in cazul meu ? Prefer sa am un salar ca toti ceilalti, nu de fitze si sa ma bucur ca am un job fara sa jonglerii si alte magarii si sa ajut pe restul.pe mine ma intere sa am job si sa merit fiecare banut insa toate posturile is pe pile si pe relatii in tara asta nu pe capacitatea intelectuala. vad ca numai pupincuristii, escrocii si mafiotii is la putere si damele de moravuri usoare ce is cu vile si masini si bani de lesini . Nu accept asa ceva trebuie desfintat acest sistem d e la ZEROOOO la puscarie ori munca silnica si confiscata averea pana la neamul de gradul 3 asa se vor lecui . instalata LEGEA TALIONULUI ochi pt ochi si dinte pt dinte si at nu va m exista coruptie si nici debandada
Demisia! Sa va fie rusine ca nu v-a parut rau sa-l lasati pe acel OM in urma!Nu aveti suflet!
"Desteapta-te romane din somnul cel de moarte..."
pentru ca altfel, ei cred ca nici nu ne pasa, nici nu ne deranjeaza.
| This discussion has been closed. |
De ce îi este frică? Dacă este un om cinstit și onest poate circula fără nici un fel de protecție.Am avut un Ceaușescu.Acum avem cateva sute?