Demisia, Oprea! Încetați abuzul de coloane oficiale!
Demisia, Oprea! Încetați abuzul de coloane oficiale!
Nu cred ca Oprea "a ordonat" cu ce viteza sa se ruleze. Imi pare rau pentru cele intamplate , condoleante familiei si sincere pareri de rau! Cred ca parte din vina o au sefii de coloana , care nu au adaptat vehiculele la conditiile meteo. Intr-adevar, ar trebui sa se termine cu "coloanele oficiale" nu numai pentru ministri, cat si pentru ceilalti demnitari , exceptie facand doar cazurile care impun asemenea cerinte.
Pacat de acest tanar! Nu merita o asfel de intamplare! Ghinionul de data asta a picat pe Oprea. Aceleasi obiceiuri le au cei de la putere dar s nu ii uitam nici pe cei din opozitie cate au facut. Amintiti-va refuzul lui Basescu de a mai folosi politisti in coloane in urma meeting-ului politistilor de la Cotroceni. Asa ca toata clasa politica ar trebui sa-si schimbe mentalitatea! Sa se termine cu folosinta limuzinelor cu geamuri fumurii.
Nu doresc un astfel de tip in conducerea tarii.
Semnat
Asta este mai jigodie decat Ponta si Dragnea la un loc. Nu cred ca vreunul dintre cei doi ar fi abandonst un om intr-o balta de sange, in mijlocul drumului intre o gramada de fiare
Milițienii comuniști apără infractorii și nuvictimile.Am și mai strâng dovezi în acest sens.Voi preda totul la DNA.Singura instituție în care am încredere.Ne trebuie alț lideri politici mai curați,ei au ajuns la apogeu.
Jegurile astea trbuie sa dispara definitiv din viata politica. Sunt o infectie! Ministrii astia si majoritatea parlametarilor se cred buricul pamantului cand ei trebuie sa lucreze in slujba cetateanului! Ponta nici nu vrea sa auda alte intrebari decat cele din agenda de zi, de parca el ar avea vreun drept sa spuna ce vrea sa auda poporul! Jegurile astea trebuie sa dispara!
| This discussion has been closed. |
Re:
#1436: -
invata sa scrii , apoi comenteaza! Oameni care nu sunt capabili sa scrie o propozitie corecta , nu ar trebui sa isi spuna parerea .