Demisia, Oprea! Încetați abuzul de coloane oficiale!
Din cauza lor am plecat din tara acum 20 de ani,
nimic nu e schimbat, numai oamenii iesind in strada
pot si au puterea sa schimbe ceva in bine!
Demisia!
Acesti oameni sunt angajatii nostri (ai poporului) si tot ce fac, ar trebui sa fie in sprijinul nostru a celor care le platesc salariile. Cu toate acestea multi sunt lipsiti de bun simt si abuzeaza de drepturile ce le-au fost date si tocmai de aceea intr-o societate normala ar trebui penalizati. Cred ca a venit momenul sa fim si noi o societate normala.
Demisia Demisia Demisia Demisia Demisia Demisia Demisia Demisia Demisia Demisia Demisia Demisia
Sa se inceteze cu abuzurile oamenilor politici care n-au facut nimic pt poporul de zeci de ani. O familie distrusa, o sotie vaduva, mai poti dormi linistit Oprea?
dauna poporului român, cer demisia de onoare(dacă o are) a acestui ,,ins politic''.Sănătate şi bunăstare poporului român!
Nu doar Oprea sa plece si sa ispaseasca pedeapsa in puscarie. SECURISTII care au promovat toate scursurile si rapandulele in varful politicii, sau in posturi inalte prin ministere,si au devalizat tara 25 de ani TOTI sa dispara. Aura Ion, accidentul de la Constanta, polistul ranit in septembrie, planorul negasit si acum baiatul asta, toti au murit cu zile fiindca o banda de kokalari, de debili, de retarzi s-a cocotat ca scroafa in copac la butoanele tarii. Nu cred ca mai exista pe planeta asta vreo tara care sa aiba asemenea parashute criminale, pline de cinism si nesimtire in politica. AFARA !!!!
Primele detalii din ancheta arata ca Gabriel Oprea nu are nicio vina in regretabilul incident. La fel de bine putea sa fie altcineva in locul lui (cu o alta orientare politica), iar atunci cu totul altfel ar fi fost titlurile presei noastre patronata politic. Aceasta degradare fortata este pusa sub un mare semn de intrebare. Rusine tuturor ce au transformat acest caz tragic intr-o lupta politica . Poate daca in coloana oficiala se afla oricine altcineva in afara de Gabriel Oprea , iar acesta avea o culoare politica diferita , acest scandal nu s-ar fi transformat intr-un succes de boxoffice.
| This discussion has been closed. |