Dati locul inapoi salvatorului de vieti ( DR. STANCIU ADRIAN )
Trebuie schimbata legea "Diplome multe dar practica deloc"
Asa cum au schimbat legea printr-o ordonanta la adresa cadrelor didactice din facultati care interzicea ca un rector universitar nu poate sa fie pe post de conducere daca nu are nu stiu cate doctorate si sute de diplome. Tot asa sa fie si in sistemul de sanatate ca nu conteaza cate diplome are doctorul dar conteaza cat de mult se pricepe sa faca oamenii sanatosi sauuu sa ii omoare !!! Pana la urma o diploma luata pe bani este o hartie buna de sters la ... Dar priceperea, intuitia si dragostea pentru pacienti nu se poate cumpara cu bani. Am ajuns intr-o societate unde banul dicteaza alaturi de nonvalori iar priceperea si daruirea sa nu mai fie luate in seama, am ajuns niste roboti care gandesc cifre in euro si $$. Vai de capul nostru.
Aveti grija de doctorii carora le pasa de pacienti is care stiu medicina, Dr Stanciu este unul dintre ei!!!
Un medic profesionist, o persoana cu suflet mare, de 4 ani de cad îl cunosc si am avut probleme cu copilul totdeauna a gasit tratamentul corect,iar atunci cand niciun medic din București nu putea gasi diagnosticul corect dansul înainte de aface analize a stiut diagnisticul corect. Dar, ca in orice meserie în Romania INVIDIA PRIMEAZA, Acestea nu sunt decat razbunari pt. Ca este un PROFESIONIST!!! mamica Tablă
Nu numai ca ne-a depistat boala pe care o avea fetita noastră, după ce alți medici nici nu se gândeau la așa ceva.
Ne pare rău că am ajuns târziu la dl doctor, dar suntem extrem de fericiți ca am ajuns la dansul.
Va mulțumim dle doctor, va uram tot binele din lume și va sustinem în acest caz!
Semnez aceasta petitie pentru ca gasesc ca i s-a facut domnului doctor o mare nedreptate, si ca, inca o data a fost calcat in picioare dreptul nostru la un medic bun. Ca si nenumarati alti parinti am trecut printr-un sir destul de lung de medici pana l-am gasit pe Domnul Doctor care ne-a ajutat nu o data si consider ca inlaturandu-l din functia pe care o avea, nu se face decat sa se mai taie de pe lista inca un loc in care te puteai duce cu copilul si sa ai incredere ca vei iesi sanatos...Lasati-l pe domnul Doctor sa ne ajute copiii!
| This discussion has been closed. |
El este salvatorul copiilor nostri