Dati locul inapoi salvatorului de vieti ( DR. STANCIU ADRIAN )
Fie ca totul sa se intample asa cum va doriti! Sunt putini mefici dedicati cu sufletul pentru bolnavi. Dr Stanciu este omul care pune cu adevarat mult suflet pentru copilasii bolnavi. Doamne ajuta!
Dr Stanciu nu a avut timp sa alerge dupa titluri universitare, pt ca a fost tot timpul ocupat sa diagnosticheze si sa salveze copii la care profesorii universitari se uitau ca mata in calendar
rusine pt mediocrii ariviști care nu pot suporta excelenta
greu la deal cu boii mici
dar.... Poate de data asta n or muri caii cand vor nulitățile
Dati locul inapoi salvatorului de viet ( dr Adrian Stanciu)
II multumesc si pe aceasta cale!
Ca s au gândit sa l demită chiar si pe dr stanciu care de ani de zile este aproape o axioma,nu e de mirare intr o țara in care succesul celuilalt doare si invidia musca din inimile impostorilor cu pretentii
dar.. Cine ar putea avea tupeul sa i urmeze...?
rusine !!!!!!
Dr. Stanciu - un dar de la Dumnezeu, o legenda vie!
Cine oare nu a auzit de Dr. Stanciu? Un medic pediatru de exceptie, inzestrat cu har, pricepere, profesionalism si daruire fara egal. Personal, nu am cuvinte de multumire pentru modul minunat in care a salvat viata fiului nostru, nascut prematur la 26 saptamani cu severe complicatii, in conditiile in care nici un alt medic nu reusise sa-i puna un diagnostic corect. De cinci ani suntem pacientii dansului si NICIODATA nu a dat gres. Si nu este doar opinia mea. Cunosc zeci de mamici care sustin acelasi lucru. Pozitia domnului doctor Stanciu este castigata in mod corect si orice incercare de a-l destitui din aceasta functie bine meritata, reprezinta un abuz, o nedreptate care TREBUIE combatuta. Din acest motiv, ma alatur pana la capat celor ce-l vor sustine. Copiii nostri au nevoie de acest medic minunat pentru care ar trebui sa-i multumim lui Dumnezeu ca exista si ca a ramas in tara asta condusa de incompetenti care-si vad numai interesele lor. Dumnezeu sa ii faca dreptate si sa il binecuvanteze!
Are un suflet mare! Multumim domnule doctor!
Avem nevoie de dl. Dr. Stanciu! Nu va jucati cu viata si sanatatea copiilor nostri!!!! Nu va bateti joc de oamenii care stiu sa-si faca traba si sunt dedicati meseriei pe care si-au ales-o. Il sustin pe dl.Dr. Pentru ca este SINGURUL medic care mi-a ajutat copii!!
Astfel de oameni se pare ca nu mai au ce cauta in tara asta, in mocirla asta
| This discussion has been closed. |