Dati locul inapoi salvatorului de vieti ( DR. STANCIU ADRIAN )
Este un profesionist si un dedicat profesiei. Iubeste copiii cu adevarat si nu merita aceasta nedreptate.
Cristina Stanciu
Dl dr.Stanciu este o minune de medic ,un înger păzitor ptr copii noștri. Merită din plin aceasta funcție și cred ca se descurca de minune!
Codin viorica
rusine, rusine sa va fie...tot respectul pentru domul doctor, fata mea traieste datorita domului doctor stanciu, mergem de 2 ani jumate din neamt 400km PT A NE TRATA FETITZA
Avem cel mai luminat pediatru din Romania si ii luam postul!
Sa ne fie rusine! Natie de imbecili!
Toată admirația si prețuirea noastră pentru dumnealui!
Un om excepțional. La vârsta de 14 ani, dupa mai multe vizite prin spitale diferite, in brațele tatălui meu am ajuns la Dl doctor Stanciu care m-a diagnosticat corect, practic mi-a salvat viața. Am 28 de ani acum si nu o sa-l uit niciodata! Respect!!!
un OM si un diagnostician minunat!
Am semnat petitia pt ca este cel mai bun pediatru din tara!
In 2 minute i-a pus un diagnostic corect fetitei mele de 2 luni, la vremea aceea, si ii sunt pe viata recunoscatoare.
Se vede ca isi face meseria cu multa, multa dragoste pentru copii nostri, e un om de milioane si ma doare sufletul cand vad cum isi bat joc de el niste oameni de 2 bani care l-au indepartat de unde ii e locul - de la Sectia Pediatrie 3.
Va sustinem, dl Stanciu, si va respectam din tot sufletul.
dr Stanciu Adrian
va rugam pe toti sa veniti la protestul ce va avea loc sambata la ora 12. NUMARUL DE OAMENI CARE SE VOR STRANGE VA FACE DIFERENTA. VRETI SA VA TRATATI COPIII INTR-O SECTIE DECENTA? CHIAR VA DORITI SA-L AVETI PE DOMNUL DOCTOR PROFESOR STANCIU CA MEDIC CURANT? ATUNCI VENITI IN NUMAR MARE SI ARATATICA VA PASA.
Domul Doctor Stanciu si-a sacrificat viața pentru copii noștri și merita tot respectul și recunoștință. Avem nevoie de diagnosticul sau pragmatic și corect.
Nu dau încă detalii despre istoricul medical al copiilor mei, dar a fost singurul doctor care ne-a găsit diagnosticul și care a reușit sa pună copii pe picioare.
Respect!
Va rugam lasati-l sa salveze vieti in continuare.
Respect dle dr!!!
| This discussion has been closed. |