Dati locul inapoi salvatorului de vieti ( DR. STANCIU ADRIAN )
Eu si sotia mea suntem recunoscatori d-lui Doctor Stanciu pentru ca baietelul nostru Cezar in varsta de 5 ani si 8 luni este bine. Cezar este pacientul d-lui dr. STANCIU de cand avea 2-3 saptamani de viata. Avem nevoie de astfel de valori pt copii nostrii.
Toata stima pt. acest OM! Este, fara indoiala,cel mai bun pediatru! Toata lumea il iubeste! Nu cred, ca exista cineva,care,sa il poata egala! Trebuie, sa se intample o minune, si sa revina acolo unde ii este locul. Acel loc, pe care il merita din plin, si pe care l-a castigat in atatia ani de munca, oferindu-le copiilor sansa la viata. Baietelul meu, are nevoie de dvs! Trebuie, sa va intoarceti, si sa terminati, ceea ce ati inceput sa faceti acum multi ani, cand ati inceput sa profesati aceasta meserie SA DATi SANATATE SI DRAGOSTE ! Toti copiii au nevoie de dvs.! Va iubim, si va asteptam cu drag!
Este un doctor profesionist avem nevoie de el nustiu ce voi face fără domnul doctor Stanciu Adrian va rugam lăsați-l sași facă meseria ca la noi in Brăila e foarte greu cu doctorii mulțumim
Am toata admiratia pentru acest om. Copilul meu, acum in varsta de 14 ani "a crescut" cu dansul !
Un medic de nota 10.
CEL MAI BUN DOCTOR DIN TARA ASTA!
Imi este rusine ca traiesc intr-o tara care nu stie sa-si pretuiasca valorile, iar noi oamenii acceptam asa ceva.
Inimile noastre sunt alaturi de dvs, Domnule Doctor!
Cu credinta ca mai sunt oameni adevarati in tara asta, oameni care vor auzi strigatele noastre, va asteptam sa reveniti la Spitalul caruia i-ati dedicat viata.
Cu stima, Roxana Grigore
| This discussion has been closed. |